發新話題

仆街美味軒+講豪飛天63 (一定要試有相)

仆街美味軒+講豪飛天63 (一定要試有相)

單拖出閘
先醫肚on99入地鐵範圍果間美味軒
坐冇乜野
出品1個字.......................................西
叫野食............................................仲西
服務員................................................西上+西
10問9唔應+晦能氣..............................拍檯即吊
點知仲西.............................................冇人敢埋尼h:" />h:" />
影低個西婆等大家認住佢

食左1半d垃圾即走call車去講豪
去到沖完涼晌大廳撞到損友
吹陣水上房揀女
其中1個損友捨己為人將相好讓比我............................好能感動
條女no原來係63
行到房門口
損友交帶63當我係佢熟客
63點頭陰陰咀笑
講番條女身型高大有波有蘿
大波堅波有晒手感
人靚女腳夠長
招呼不在話下
生客撞到佢有冇咁盡唔知

總之在心中....................圖示

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-20 00:58 發表
WA...呢間出名既名店咸兄都中伏
有幾出名

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-20 01:13 發表
出名上菜慢,招呼差,價錢貴
之前未聽過wor.....................出名

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-10-20 01:14 發表
咸兄抄底,正.
真係無得頂
easy汁

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-20 01:18 發表
我身邊既咸友食過...個個都講中伏
仲以為網上出晒名tim
我唔識你d朋友又點會知尼間野唔掂尼?
如果你係我會點答尼?
不如教教我
引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-20 00:58 發表
WA...呢間出名既名店咸兄都中伏

又唔係wor

發新話題