發新話題

仆街美味軒+講豪飛天63 (一定要試有相)

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-10-20 02:02 發表

新填田街近山東街有檔出晒名既暢錢黑店有冇暢過?
未聽過,因為我通常過關先暢錢

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-20 02:06 發表
未聽過,因為我通常過關先暢錢
咁出名都唔知 好多人賴過野lor wor

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-10-20 02:07 發表

咁出名都唔知 好多人賴過野lor wor
乜係名店黎咩,未聽過wo,d料係邊到索番黎嫁

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-20 02:14 發表
乜係名店黎咩,未聽過wo,d料係邊到索番黎嫁
自己班手足大部份賴過野你話出唔出名?

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-10-20 02:22 發表

自己班手足大部份賴過野你話出唔出名?
依家知道佢出名...唔會幫襯,多謝教路

條底褲好可愛呀!紅白橫間好少見呀!

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-20 02:27 發表
依家知道佢出名...唔會幫襯,多謝教路
其實唔係咩咁出名,因為只係我班手足試過賴野遮,並唔係揚名天下果d至叫出名,所以你唔知有乜咁奇,自己圍內野點能夠代表其他公眾群組,正如咸兄唔知間餐廳咁差一樣,你d朋友試過唔=其他人知,因為咁點算出名尼係咪?例如好多人話海燕係黑店咁就出名la

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-10-20 02:34 發表

其實唔係咩咁出名,因為只係我班手足試過賴野遮,並唔係揚名天下果d至叫出名,所以你唔知有乜咁奇,自己圍內野點能夠代表其他公眾群組,正如咸兄唔知間餐廳咁差一樣,你d朋友試過唔=其他人知,因為咁點算出名尼係咪?例如 ...
其實明你想講咩 ...咸兄講果間野我身邊好多fan都試過全部都中伏,so係我心中係blacklist左為名店,我仲以為有許多人試過(因為一出羅湖關就見到)應該有c兄會分享過
(冇留意網上有冇講過)因為本人未試過so唔想係網上亂up...so比呢間野存在到依家...間接令咸兄中伏

發新話題