發新話題

木頭報告(31) : 人試我又試 講紅易拾易

木頭報告(31) : 人試我又試 講紅易拾易

睇見主頁有新場,又見到有人開怗話做先頭部隊原來仲未試囉
某日打比朋友一齊去,點知已經到鬼左,距地夠義氣話等埋,滾水6腳出發去
過完關坐大巴17號,好彩時間早東門唔塞車,15分鐘湖貝交警大隊站落
個場位置樂園路口附近,夜晚應該幾好生意,下次同埋朋友食完燒生蠔,賓周發發聲至上講紅dup骨先
樓下知客個樣幾鬼掂,唔做技師浪費左
沖涼房光猛寬闊好干淨,更衣禮貌好招呼,熱水夠力無間斷,毛巾潔白索真無異味
沖完出廳吹下水,原來呀光部長安排左易拾易,高高興興上房去
衰女高高瘦瘦有肉地,白話好掂溝通無難道
正骨過得去無要求,果凍牛奶做齊晒,推屎忽略欠火喉無咩feel
反身推前面,對奶軟滑好手感,目視應該有C級,奶咀點玩點啜唔出尼
偷車一野閃開左,衰女訓係側邊打,下路了開底橫邊,摔下摔下流井水
打機手勢無變化,上上下下過左幾億係距手
洗完手交換左就回程
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 邪王 於 2011-3-8 06:48 PM 發表
今次小木頭都出埋場
腐皮捲一條
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-3-8 18:44 發表
睇見主頁有新場,又見到有人開怗話做先頭部隊原來仲未試囉
某日打比朋友一齊去,點知已經到鬼左,距地夠義氣話等埋,滾水6腳出發去
過完關坐大巴17號,好彩時間早東門唔塞車,15分鐘湖貝交警 ...
我骨運就無你咁好啦?我果次都係揾22,報告都出埋啦!唉

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-3-8 07:19 PM 發表
我骨運就無你咁好啦?我果次都係揾22,
都唔係好好遮
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-3-8 19:19 發表

我骨運就無你咁好啦?我果次都係揾22,報告都出埋啦!唉
可能有人睇到你既報告,捉女女去照肺黎 ,咁而家咪做得好左囉

嘩! 木頭就打格, 木頭仔就晒冷

引用:
原帖由 mongping 於 2011-3-8 07:34 PM 發表
嘩! 木頭就打格, 木頭仔就晒冷
好大犧牲
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-3-8 19:35 發表
好大犧牲
辛苦晒喎

發新話題