發新話題

第二十九報告 : 一小時的666女朋友 久隆灣"狗五"

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-19 01:34 AM 發表

甘你去其他台點升權限尼, 又
玩forum吾投入又點會好玩尼...
我用左2個月又出報告又回帖又吹水又提供骨場資訊...2個月咩都睇晒la....
仲24小時online添
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 superisjacky 於 2011-2-19 01:40 AM 發表
我有心,我相信我一個星期咁推文,我一樣都可以,係咪要我咁做呢?
出帖,係有心出,你唔同要我好似個版主大大成日去玩嗎?!
我唔係話大家玩得多,我只係話我玩得少,可以嗎?
就當我冇心啦~sorry~
師亨點解只諗住推文博加分呢就算唔係成日去玩都可以出d精彩報告架遮,
聽我講,試下出d有相報告,我會加多d分比你
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-19 01:44 發表
師亨點解只諗住推文博加分呢就算唔係成日去玩都可以出d精彩報告架遮,
聽我講,試下出d有相報告,我會加多d分比你
唔係咁容易 wo
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 superisjacky 於 2011-2-19 01:36 發表
我明白你地的意思!
但真係咁,做到40權限,佢地一樣可以偷吧
我也不想為了升級,不停咁推文,有乜謂呢?!
新仔升分,推少少文,我明白,我以前都試過隔離做新仔到宜家了吧,雖我不算多說話的人,但我相信你地有 ...
個個吾出聲....吾回帖
淨係想睇下其他人報告內容
有d人好可能報告終身又吾出一個
怕埋醜 又鍚身 十萬個理由
搵阿水去出帖咩

終於一日, 有興趣出帖既師亨, o係有人睇無人回既情況下
無晒心機出帖, 吾通甘先叫正途...

果個吹水垃圾台既帖有幾多係真...心照la...
跟帖去食幾多次吾係三寶變三保尼...篇篇寫埋免責聲明甘濟
最後咪變成 無限分身互推post push thx for share....公用account亂up 24...

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-2-19 01:46 AM 發表

唔係咁容易 wo
話易唔易,話難唔難囉
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 POOLGUY 於 2011-2-19 01:46 AM 發表
其實...可以放一兩張比我地d初級骨友睇...
精彩個d咪set高d權限lor
果d gif整到我仆街呀陰公
不喜勿回,不喜勿小

發新話題