39 12345
發新話題

kho@)東邊不亮西邊亮

kho@)東邊不亮西邊亮

睇左發仔ching同門ching關於@)既報告之後,好好奇話“果凍用左一半又換左……”系指咩咧?波
夾腸仔or bj?估估下不如自己去試,一於book定距一解心中疑惑~
    去到KHO,又要話下d pk部長,問距@)落鐘未我book左,距話好快,嗌我坐低等下,點知幾分鐘之後
,有位ching問距有邊d女女得閒,距大大聲話@),尼個時候再唔出聲就真系傻仔啦,行埋去大大聲話距知
,我book左@),入房啦!真系XXX!
    入到房好快女女入左嚟,相頭唔錯,重慶人士,B cup波,皮膚幾好,P1大概15分鐘出去羅油,rpp
手法ok,波推感覺都唔錯~ 推左一輪~終於到我期待已久既果凍時刻,第一粒果凍遊走後背同PP,轉身換
第二粒!我眼金金望住距,睇下有乜驚喜,由耳仔落心口,一路向下,越嚟越期待~終於去到細佬,粒果
凍系細佬頭頂遊走,點解仲系用果凍既?唔通我理解錯誤?之後dum左粒果凍,用~~~個胸 !!!哎,應
該我唔夠ching好骨運啦~無咩驚喜~ ching放心,小弟唔系二五,都無出聲 推左一陣落油,女女訓埋我側邊,距車下我lin我車下距lin,輪流進攻,下路一直無阻擋,去到核心區域先發現親戚仲未離去,應該平時都系正常開放~不知不覺間,竟然俾
我羅翻個主導權~由lin一直車到距耳仔,望望下又覺得幾靚女 ,試下車牌,無閃~加快車速,得左!都幾
好feel,就甘一路車一路打~最後都系車住出。
    今次雖然無試到神秘服務系咩,但都幾滿意,應該會翻食。
    唔該試過果凍之後系咩既ching,PM小弟一解心中疑問,多謝收睇!

引用:
原帖由 chris838 於 2011-2-13 18:09 發表
睇左發仔ching同門ching關於@)既報告之後,好好奇話“果凍用左一半又換左……”系指咩咧?波
夾腸仔or bj?估估下不如自己去試,一於book定距一解心中疑惑~
    去到KHO,又要話下d pk部長,問距@)落鐘未 ...
港記D部長真係幾PK. 有次我去港To, 見到更表我book左個女女還未下鐘, 我問個部長她什麼時侯才下鐘, 佢又係話好快. 我再問咁即係幾點, 前台有個收銀先話要40分鐘, 又叫我去沖涼先.

師兄今次冇神秘服務, 可能下次有呢! 不過看來這個女女也已經很不錯了.

引用:
原帖由 tingman 於 2011-2-13 18:30 發表
師兄今次冇神秘服務, 可能下次有呢! 不過看來這個女女也已經很不錯了.
總體嚟講都算唔錯,心態及服務。

港to 試過一次打電上去前台book 了女女13:00, 12:55是到去到經理居然同我講佢上左鐘半個鐘, 叫我一係等一系簡個第二個, 真PK

引用:
原帖由 talfred 於 2011-2-13 20:23 發表
港to 試過一次打電上去前台book 了女女13:00, 12:55是到去到經理居然同我講佢上左鐘半個鐘, 叫我一係等一系簡個第二個, 真PK
距都唔知甘樣做個客幾反感!仲以為自己好能醒!

39 12345
發新話題