發新話題

死等爛等係要試麗豪1姐樂極忘形加叫做有相報告

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-14 23:21 發表
係吹水區吹完一大輪, 話想試下1姐
吾做d野...實有師亨話有人會對住幅相打jj 齋up

既然吾夠咸兄快試麗豪
做細既唯有做過徹底大搜查, 幫大家索下有無其他料

今次一過關即打去前 ...
c兄, 除左麗豪1姐之外, 仲有咩好野介紹下呢??
麗豪1姐要開大餐既?? 間場有大餐食, d女會唔會不停叫開大餐,
唔開會黑面呢?? 最怕尼d混合場.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2011-1-18 00:20 發表

c兄, 除左麗豪1姐之外, 仲有咩好野介紹下呢??
麗豪1姐要開大餐既?? 間場有大餐食, d女會唔會不停叫開大餐,
唔開會黑面呢?? 最怕尼d混合場.
88有長腿, 有服務, 相頭ok,
不過a波...波推有心無力, 勝在高
我去得次數吾多    吾肯定係咪所有女女唔開大...會吾會黑面..... .
個人感覺無尼個問題, 你睇番報告就知原本係波推,
咸兄報告都無提黑面,
暫時2:0

最好去到搵大隻經理, 講你既基本要求, 實際d, 祝好運

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-18 00:30 發表

88有長腿, 有服務, 相頭ok,
不過a波...波推有心無力, 勝在高
我去得次數吾多    吾肯定係咪所有女女唔開大...會吾會黑面..... .
個人感覺無尼個問題, 你睇番報告就知原本係波推,
咸兄報告 ...
現在做活動, $138埋單已經有波推玩???
幾吸引喎!!

識做啦 等你番尼出怗架
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 klfung1031 於 2011-1-18 00:41 發表

現在做活動, $138埋單已經有波推玩???
幾吸引喎!!
記得出帖牙...最好試埋新no. 吾該

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-18 01:00 發表

記得出帖牙...最好試埋新no. 吾該
除左1同88外???

引用:
原帖由 klfung1031 於 2011-1-18 01:17 發表

除左1同88外???
尼個尼?

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-1-18 06:02 發表

尼個尼?
我都睇中6仔, 仲有個8仔都唔錯, 試哂2個先.

發新話題