發新話題

含7把能既金色陽光+嗅串狗西知客+做客衰過乞兒(大能把野數有相)

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2010-10-14 12:37 發表
其他場見成班客搶住要, 唔通有生意唔做, 既然軟硬件+埋員工服務態度咁差, 齊齊blacklist金色陽光
但係個經理又幾好喎,不過衰在d 靚當佢冇到啦.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-10-14 21:39 發表

但係個經理又幾好喎,不過衰在d 靚當佢冇到啦.
管理上出現問題lor

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2010-10-13 12:19 發表
乜野M屬性
好高深wor
應該話巴打你被虐待狂
---------------------------------------------------------
我都係Google
SM=Sadomasochism。
Sadism=性虐待狂 與 masochism=受虐狂。
---------------------------------------------------------
順帶一問間野係邊道?
我記得福民M記對面有間金乜鬼野,係咪就係哩間?

M屬性同masochism有乜關係

金色陽光真係好廢, 變壞左既西瓜都夠膽比客人食, 採耳妹完全唔識採耳, 好似玩咁, 中泰技師全部都四五十歳, 最衰價錢又唔平, 真係貼錢買難受

比著我吊9完個知客即走, 根本唔會幫襯

可能個經理lum到咸兄

...........

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

發新話題