發新話題

是非之地狗聾彎

引用:
原帖由 腸仔文 於 2010-8-28 14:25 發表
冇呀只係見佢地力谷果d場咁岩版主去玩
咪以為版主晌果邊玩開lor
有D咁既事 .有邊d場係佢地力谷而我又咁岩去玩過番黎出報告呀 除非你話佢地谷緊凱悅,哩個場相對係我去得最多,其他場都係一次起兩次止.有d連兩台廣告都冇.
佢睇佢地力谷嗰D場我反而未去過,.幸福,桃花,甘SA,驚朋,山雞同kowloonbay咁,我一次都未去過,點解腸仔兄會有咁既錯覺

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-8-28 22:45 發表

有D咁既事 .除非你話佢地谷緊凱悅,哩個場相對係我去得最多,其他場都係一兩次.有d連兩台廣告都冇.
佢地力谷嗰D我反而未去過,.幸福,桃花,甘SA,驚朋,山雞同kowloonbay咁,我一次都未去過,點解腸仔兄會有 ...
因為你似間碟
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-8-28 23:31 發表

因為你似間碟   
邊忽似

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-8-28 23:36 發表

邊忽似
屎忽似
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-8-28 23:52 發表

屎忽似   
真係?

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-8-28 23:52 發表

屎忽似   
真係咁似

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-8-28 22:45 發表

有D咁既事 .有邊d場係佢地力谷而我又咁岩去玩過番黎出報告呀 除非你話佢地谷緊凱悅,哩個場相對係我去得最多,其他場都係一次起兩次止.有d連兩台廣告都冇.
佢睇佢地力谷嗰D場我反而未去過,.幸福, ...
以為版主晌果邊玩開睇完報告跟住揾野食咋
唔係以為我講咩
如果話力谷咁岩版主去既話
早期御龍州
新開柏c頓
海港島
中期既樟仔恆美
近期既講途
最新既凱記
同埋果邊d版主死r爛r着數番尼既水立方lor

引用:
原帖由 腸仔文 於 2010-8-29 22:20 發表

以為版主晌果邊玩開睇完報告跟住揾野食咋
唔係以為我講咩
如果話力谷咁岩版主去既話
早期御龍州
新開柏c頓
海港島
中期既樟仔恆美
近期既講途
最新既凱記
同埋果邊d版主死r爛r着數 ...
你想講咩真係要問吓你自己,但比我既感覺似有弦外之音,好似係度話緊我係數字台既人,係度出D報告幫佢地,我認我係數字台既見習會員,唔通你話你冇係數字台有A/C?
如果咁計法,咁好多CHING都係果邊玩開又過黎哩邊玩,個個出報告都係幫隔離台力谷?有好多都仲係幾個台既會員,我估連你都係咁.
如果吓吓要先睇吓隔離台有D咩桑拿冇落佢地廣告先出報告,我諗有D難,佢地客戶就真係比我地多,但我都有出過小人出報告既桑拿,例如"甘亞完" 春之成"陽剛凱岸"前凱灣"磚王"水細界"有D仲係兩台都冇落廣告,但本著有時貪新鮮,冇人出報告咪自己吓骨運囉.
香港有"褲是"甘BIG"同有兩間K壓.唔通又係幫佢地力谷?
何必咁多猜測哩,希望係我自己理解錯左腸仔兄既意思啦,.
大家都係諗住上黎吹下水,交流一吓去滾既情報啫.

發新話題