發新話題

第十一報告 :初探形軍平凡小妹

引用:
原帖由 木頭 於 2010-7-29 23:57 發表
星期一收工鳩流流試下新場形軍,大巴站坐82金城站落,主頁話係澎年後面,懶醒以為係日逃隔離,唔識死衝過馬路扮"流長"跳中間欄杆,係酒店後面穩左十分鐘都見唔到形軍,火屎打上前台問話原來係彭年仲要向東門方向前行 ...
set錯分sorry, 已pm老總幫忙+番分

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-7-30 00:19 發表

咩意思   
扮無知??ABC plans 你選...

引用:
原帖由 中女情人 於 2010-7-30 12:00 發表

set錯分sorry, 已pm老總幫忙+番分
收到pm已補回

引用:
原帖由 DM169 於 2010-7-30 00:12 發表

一般手作仔、波推,雙飛、3p,但開大一定無。
(無記錯佢應該係Lai c、N皇潮等等聯營公司...)
完全無關係 , 有丁屎咁多與粵海、飛鴻有關

引用:
原帖由 木頭 於 2010-7-30 00:20 發表

係幾時既事呀問過無波推架窩,雙飛同3p有咩分別
一款過only Hj

引用:
原帖由 Rance 於 2010-7-30 01:58 發表
me+2Js   想知係178+100小費?

如果乘2 = 356 的話就唔多吸引

凰王都係收298

不過一國兩制(男女賓)反而唔介意
No, Ching 唔會了,應該係$278 or 平少少就有兩個JS同時為你做港式(即雙飛),價錢自己可跟部長or 囡囡傾。

引用:
原帖由 Mars 於 2010-7-30 00:38 發表

有冇記錯啊?師兄,呢個場好似開左無幾耐乍喎.
引用:
原帖由 木頭 於 2010-7-30 00:39 發表

好似話無一年
冇錯開左唔係好耐未夠一年 , 早期數字台有廣告 , 後期內部股權易轉後改革舊管理層清棚 , 最近見街街有佢地廣告

引用:
原帖由 Tonyja 於 2010-7-30 10:41 發表

然後距話要去熄燈窩,熄囉是但啦下

樓主話囡囡要熄燈,如果唔係仲多好野睇  
我試過有D JS反而唔被熄燈~~

發新話題