發新話題

第十一報告 :初探形軍平凡小妹

第十一報告 :初探形軍平凡小妹

星期一收工鳩流流試下新場形軍,大巴站坐82金城站落,主頁話係澎年後面,懶醒以為係日逃隔離,唔識死衝過馬路扮"流長"跳中間欄杆,係酒店後面穩左十分鐘都見唔到形軍,火屎打上前台問話原來係彭年仲要向東門方向前行,向西村牌坊斜對面,主頁話果個地址應該要改下

上去沖涼撞岩班locker仔搞衛生成個沖涼房漂白水味,沖完出廳坐想睇電腦見無開,有個唔知係咪女部長既女人話睇相不如入房睇真人,信距不如信自已咪啦都係睇番塊"菜"牌點左個^*
真人黎到細細粒似小妹妹無畫眼線同相打5折,對眼好似幾日無訓覺摷距起身上鐘,唔係好識講白話全程煲冬瓜但都幾傾得下,交流中小妹話距之前係"事剛島劉"做過一年幾,心諗原來係老油條手勢應該幾得下掛仲有問距點解無波推餐,距答話暫時未穩到波推老師做陪訓窩
上半場 : 有心機,勤力,出力無偷過懶間唔中會問下夠唔夠力
下半場 : 落油推左兩次背,可能小妹唔夠高,企床邊推背騎住我個頭,搞到好似要捐距裙底浪索埋底橫味然後距話要去熄燈窩,熄囉是但啦下R屎忽同大脾根手法都一般無咩突出,反身手動解巴,掌心A級奶大過我隻蓮小小,小妹話要細力搓同奶咀會好癢窩! 個一刻心諗距都無咩特別所以小木頭都仲訓緊覺,好奇怪距唔知咩手法忽然搞到硬左,跟著比距食番我奶咀,再用種類似掌心順逆時針扭樽蓋既陰力手技,都未食距奶咀同探
下路就敢幾分鐘內比距收左皮,但係個手法真係又幾得下既,起碼爽過d凈係識上下機械式同埋死力打甩皮
臨走交換左,呢個場暫時唔會再去,始終凈機餐無其它又無波推比較齋唔多吸引,可能呢個原故d女玩得唔夠放
埋單178無印coupon亦無大街街個朵,不過部長比左幾張廿蚊優惠卷搏下次幫親

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不喜勿回,不喜勿小

哈哈, 條裙 lup 住個頭喎 , 親戚到咪

Ching, 可以影到咁多相,勁!
呢間場除開大外,應該乜都有得玩,睇JS心情。

引用:
原帖由 DM169 於 2010-7-30 12:06 AM 發表
Ching, 可以影到咁多相,勁!
呢間場除開大外,應該乜都有得玩,睇JS心情。
不如兄台講下個度有咩玩?
不喜勿回,不喜勿小

咁大風都夠胆去玩
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 木頭 於 2010-7-30 00:08 發表

不如兄台講下個度有咩玩?
一般手作仔、波推,雙飛、3p,但開大一定無。
(無記錯佢應該係Lai c、N皇潮等等聯營公司...)

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-7-30 00:10 發表
咁大風都夠胆去玩   
Ching, 聞說呢間場從未出過事,可能係一國兩際有關。

引用:
原帖由 DM169 於 2010-7-30 00:14 發表

Ching, 聞說呢間場從未出過事,可能係一國兩際有關。
咩意思
希望大家都食到好野

發新話題