發新話題

竹完大話經理(黑暗+失望) 近幾次的不幸不吐不快(全文完)

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2010-5-23 17:46 發表
出尼個報告可能會波ban post
但係內心氣忿難平
之前幾次出post只以為偶遇
直至最近一次.........................................
點講自己算係熟客
間中會帶埋同事柴嘩嘩貢上去
冇特定相好
...
就我個人而言絕對唔會ban post 師亨導出真實情況理解到當其時感受 晌我既角度相反仲會加分 , 此舉唔係鼓吹投訴即獲加分 , 只要係事實而咁有heart既報告 , 彈或讚亦應予一D鼓勵 報喜不報憂唔係街街兄弟想要既野 , 當然人人食到好野出讚賞報告永冇投訴梗係好啦 , 亦時刻希望有此一日 衰既避開晒好既一齊食晒

回復 25# 的帖子

不畏強權公道自在人心
骨總版主好野

回復 1# 的帖子

睇完c兄不幸遭遇開始明白c兄點解咁黑仔
尼種情況晌香港見慣見熟
近幾年晌國內也普及流行
俗d講係派片
利字當頭好難避免
份工死古古
額外紅利邊個唔想要
只不過國內人做管理門口做得唔靚比較明顯少少
國內夜遊咁耐眼見唔少邪場落閘告終
從來冇人會反省因由
甚至乎連老板也蒙在鼓裡
萬萬估唔到係自己員工為個人利益而幫公司倒米
如未能及時撥亂反正
終有一日敗北收場
去年揾相好已聞透露過
無奈當時冇心裝載
直到相好最近離場才坦述一切
可憐美女派足結婚賀禮仍然揾食艱難
敵不過再被苛索之餘更要附+免費開大服務
竹園今日囡囡需要十八般武藝才可生存
因為揾唔揾到$也要應付幾位經理苛索
情況開始嚴重化
唔係黑心大家拭目以待睇下幾時換boss
樓主唔係咁岩出尼個post版主聲言唔會ban post既話
斷唔會貿貿然蕩懷開言一番
至怕管理層睇到此post駛橫手凌駕於版主delete post冚其團伙惡行
老板卻懵上心口而不自知替其可悲

管理層喜欢擦鞋文化,骨女又有些无視客人就飞钟!從前肥胡老廖的時代已過!

引用:
原帖由 何魯陸 於 2010-5-24 00:12 發表
睇完c兄不幸遭遇開始明白c兄點解咁黑仔
尼種情況晌香港見慣見熟
近幾年晌國內也普及流行
俗d講係派片
利字當頭好難避免
份工死古古
額外紅利邊個唔想要
只不過國內人做管理門口做得唔靚比較明顯少少
國內夜遊 ...
c兄唔講唔知咁黑暗
不過好似c兄話齋情況咁普遍
一個願比一個願收遮
照理唔關我地事wor

師兄點解應該入門口時睇到上鐘牌顯示邊個上緊鐘。

管理層有問題我早响處講過啦! 爆爆吓比人襟住 呢個『濕久』經理以前係 locker 仔, 雖然佢比另一個升得遲,但佢識擦大佬鞋 , 所以好快就升咗做經理。有咗權就等於有利啦!

照理唔關我地事wor ???  這樣的服務  死得!!!!!
Man Man

引用:
原帖由 meiboleung 於 2010-5-24 00:24 發表

c兄唔講唔知咁黑暗
不過好似c兄話齋情況咁普遍
一個願比一個願收遮
照理唔關我地事wor
引用:
原帖由 NGKH 於 2010-5-24 00:44 發表
照理唔關我地事wor ???  這樣的服務  死得!!!!!
唔去乜野都冇
去開既就莫大關連
一間唔健康既桑拿
當你遇上樓主咁既情況會比較容易體會到
可以引身到其他唔健康既桑拿一樣
你係冇權選擇
甚至推介一d唔掂既豬扒比你
掂既囡囡永遠碰唔到
從而流失好服務既囡囡
淨番既只係次貨
我地做客既無他既
唔掂咪轉場lor