發新話題

老人家雜錦咸甜報告分享(第九輯) ~ 已續全文!!!

老總既實淺報告令我學到唔少野

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-5-3 04:06 發表

佢有時會出街送下貨咁lor,有機會晌街撞到佢可以同佢玩下,晌後便用手指扮冇心大大力兜頭亨佢一野
夜鬼兄唔好咁大整古la 真係亨落去知唔知後果會..................

引用:
原帖由 骨總 於 2010-5-2 18:58 發表
金喜~自己去一定唔會 , 最怕巴之閉香港師奶四圍飛 , 陪太子讀書冇計 中式88加50tips共140埋單走人腳都冇鍊

桃花島~樓下多雞頭攔路好煩 又多o個D"程溫衣沙"問廿蚊既拍擋組合 硬件面積唔大算係 ...
深濠^^前個星期試左 , 整體上係 ok 既 , 下次想試下&&

引用:
原帖由 骨總 於 2010-5-2 18:58 發表

日濤~無心插柳只為陪淫魔兄上去見識見識 , 隨意輪牌No.80 , 外型細粒本來欲彈 , 見佢禮貌有加笑面迎人即管放入 , o個日心情好奇怪 , 主動叫骨女坐床尾為小骨總服務 , 只想享受連水亦冇心機抽 可能本無心關係啦 , 但係此女手作仔手藝功夫上乘出奇地好 o個種舒服既好法肯定非筆墨可以形容 近期所試手藝技術中佢算頂級 埋單扣coupon擺低140落樓 , 淫魔兄攪大型基建項目348落樓

我試果個係微波爐, 玩開大波實唔岩feel, 不過佢勝在夠野招呼撘夠全程扯住你唔放, 快槍手肯定比佢吸乾

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2010-5-3 09:20 發表

我試果個係微波爐, 玩開大波實唔岩feel, 不過佢勝在夠野招呼撘夠全程扯住你唔放, 快槍手肯定比佢吸乾
may i know which no ching?

竹園~No,78米芝蓮呔廠代言人....
好彩未得閒試佢....謝謝提點

引用:
原帖由 joe98 於 2010-5-3 10:54 發表
竹園~No,78米芝蓮呔廠代言人....
好彩未得閒試佢....謝謝提點
too fat

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2010-5-3 05:31 發表

夜鬼兄唔好咁大整古la 真係亨落去知唔知後果會..................
then you will

發新話題