發新話題

凱記靚模

凱記靚模

中午上到去凱記 ,一齊等鯩見到個素顏靚女,以為佢上四樓,諗住試吓,點知係三樓出左去網吧.冇行 .諗住搵番上次試過既@^*,點知岩岩上鐘 ,睇電腦有D番夜,有D上鍾,其他得閒既我就唔岩 ,經理話介紹個新女,上牌十幾日,未有相睇,話睇左唔岩先再換.入房等,一開門眼前一亮 ,算係靚女,有D面善,諗左一陣,原來有D似靚模周X娜 ,不過個波就冇咁勁,B CUP咁上下,唔使換,閂埋門自動輕車一吓 ,跟住反身按背,力水麻麻 ,叫佢集中按腰,又幾舒服,出去攞粉番黎,又輕車一陣,跟住上粉做BODY,動作輕柔,唔會死磨,幾好 ,叫佢訓係隔離抽水,想幫佢除走條裙,話唔得 ,費事強人所難,下路可以外圍,撩開底褲邊係洞口徘徊冇問題,想深入就閃,細佬比佢攪到硬,跟住去番腳尾,擺好姿勢就夾出,比晒十幾億佢 .可能得B CUP咁上下,睇佢好似夾得幾辛苦咁,係咁將兩個波監硬迫埋一齊.
女女都識講小小白話,溝通冇問題,夠鐘交換電話,報上工號@@@,原來之前木頭兄話試食嗰個新女女,可以番食.
唔講咁多,自己睇相.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

多謝有相包膠,睇落對波唔係太細喎

都唔算細波 wor
攞個電話 no. 黎

引用:
原帖由 cute_edy 於 2010-4-13 23:27 發表
多謝有相包膠,睇落對波唔係太細喎
OK啦,都幾好揸架,幾有彈性,唔係淋,話晒都叫後生

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-13 23:31 發表
都唔算細波 wor
攞個電話 no. 黎
收PM啦

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-4-13 23:33 發表

收PM啦
收到
睇睇今個星期有無時間試試先

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-13 23:40 發表

收到
睇睇今個星期有無時間試試先
番早班,不過佢話住宿舍,落班都可以CALL番黎,話好快到.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-4-13 23:44 發表

番早班,不過佢話住宿舍,落班都可以CALL番黎,話好快到." />
乜邪場都有宿舍既咩

發新話題