發新話題

我的第三次分享:深濠 (! 原來正邪可兩立,木頭也要寫個服字+學人貼舊街拍淫蕩人妻腳相

我的第三次分享:深濠 (! 原來正邪可兩立,木頭也要寫個服字+學人貼舊街拍淫蕩人妻腳相

4月1號木頭個老死話帶距去深濠走轉見識下,木頭當然劈頭義不容辭,一齊上到去第一件事要醫肚,今次就去左間唔記得叫咩名既港式餐廳,位置係金光華對面,凱利賓館隔離,新裝修夠光猛企理加埋有6部LCD大電視睇到高清翡翠台仲要有埋免費WIFI添.
食到7點10慢慢度步過去,一落樓梯又係一班部長加服務員齊叫"歡迎老細",熱情款待依然無變值得加許 ! 沖完涼8點出廳例牌電腦睇相,木頭推介秋香比老死,自已就屎忽撞棍點到 (! , 距個日原本返早已經收皮,要距加班有d過意唔去添 ! 部長依然熱情帶路入房.
同老死各自分房合皮,等左陣聞名不如見面既 (! 出現啦,果然是中女諸位師兄無老作,樣就一般,靚無距份.木頭第一時間灑個林話點左距要距加班,距反而好客氣多謝我點距比錢距賺窩.呢種態度值得加分
於是木頭亦不客氣除左上衫扒上床試下距手正骨先,距先同木頭按一陣話去拿油,木頭以為敢快就鑽木取火原來返黎同木頭全身推油,力度夠,穴位亦準確,連手掌虎口都推埋全無渣流灘! 原來距老逗做中醫教過距穴位,敢有食力同內涵木頭縱橫飛滋場敢多年距都算第一個比距推到一身鬆鳩晒距就從後浪高木頭個屎忽R兩邊大脾根,會陰穴,荔枝同埋小木頭,單單呢幾分鐘如果諸位師兄唔夠耐力分分鐘會爆射木頭老西忍鳩住到反身,前面一樣比距浪高黎R,木頭幾乎咬埋毛巾先頂得住! 然後距用一對汲手奶夾小木頭上下套弄,敢樣反而無咩feel. 距住更O咀既事黎啦,距訓落床要木頭幫距檢查窩下,至於檢查咩就太露骨唔方便講出黎啦,跟著距仲要木頭幫距開心下窩,我靠!都唔知邊個服待邊個過左幾分鐘距話黎左窩,而距仲未搞掂我.於是距反身一路啜我奶咀一路"扭樽蓋",5分鐘比距扭到怒射晒距仲話木頭既米青又濃又白肯定會生好多仔女窩! 我又O多次咀,  我諗我木頭會再番食既

總結:識白話溝通無難道,樣一般既中女,無木瓜奶同青根波,正骨絕對認真無兒戲,邪骨一樣出色,我諗深圳已經好難穩到第二個正邪可兩立既服務型技師!

嘿嘿....學下人放相先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好似覺得c兄語調針住咸兄咁wor
最難理解係唔見人地串過你

引用:
原帖由 腸仔文 於 2010-4-3 18:49 發表
好似覺得c兄語調針住咸兄咁wor
最難理解係唔見人地串過你
絕對無你講既針對,木頭亦無意針對任何人! 木頭反而中竟結交街街既網友

引用:
原帖由 木頭 於 2010-4-3 18:51 發表

無木瓜奶同青根波
心照la c兄咁刻意
睇下人地咸兄點認同你反被串http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=80901&extra=page%3D1&page=7

大家上尼為求開心
搞到好似後宮爭紅為乜
邊個串邊個都唔好la

引用:
原帖由 腸仔文 於 2010-4-3 18:56 發表

心照la c兄咁刻意
睇下人地咸兄點認同你反被串http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=80901&extra=page%3D1&page=7
支持咸兄

回復 6# 的帖子

支持咸兄x2

引用:
原帖由 eskyed 於 2010-4-3 19:07 發表
支持咸兄x2" />
我都參與支持咸兄行動

發新話題