發新話題

老人家雜錦咸甜報告分享(第七輯完整版)

引用:
原帖由 joe98 於 2010-3-9 11:51 發表
..吓..舊6走了嗎??重諗住揾日去找她tim....
做咁耐唔揾佢 , 而家走左至想揾人 可能嬲左你唔揾佢所以走

引用:
原帖由 look9 於 2010-3-9 13:53 發表
Thks Ching, I won't go to 竹園
哦............support師亨 won't go to there

引用:
原帖由 solar 於 2010-3-9 14:21 發表
佢咁嘅服務係無可能係竹園生存
除非有基本本份增值改變

老總好野!

估唔到老總都試埋雙旦麵

引用:
原帖由 骨總 於 2010-3-9 15:13 發表

做咁耐唔揾佢 , 而家走左至想揾人 可能嬲左你唔揾佢所以走
sorry, 係翻揾先真....

引用:
原帖由 骨總 於 2010-3-8 22:50 發表

鳳凰:代友出賽後報告 ,  No.90中女深圳版屋村師奶feel 與AD相片不同短髮 , 此feel更似無線甘草演員"蘇杏旋" 朋友非奄尖大少只求服務所以冇彈 , 抱住好壞一餐惡夢隨即奉上 , 據朋友憶述房內情況稱part1揼骨之時 , 骨女自吹自擂自己如何旺場如何紅牌 , 如何令所有見過佢既男仕會為佢傾國傾城變為狂蜂浪蝶 (聽完想嘔 ) , 誇張濃妝豔抹粗身型豬腩腰加口有異味 上圍加州黑提可摸   下圍則免問 , 朋友自言見過上圍唔俾摸老妹妹亦係好事 公式化鑽油台式打機
朋友總結品評"世界上冇晒雌性動物打死亦唔會點喱個No.90"

尼個豬扒正一垃圾到唔垃圾 , 比你朋友好彩好多, 上次彈過佢見到真人已經想嘔, 最難得鳳凰仍然留住佢幫手趕客

竹記21夠中女FEEL

發新話題