發新話題

老人家雜錦咸甜報告分享(第五輯)

非常好用嘅報導,多謝!

引用:
原帖由 jet-jet 於 2010-1-11 17:10 發表
骨總果然有版主風範,各個場,無論大小,正斜,都去探況,實在做福人群
萬分感謝
年紀大左想話乜都試下

引用:
原帖由 788 於 2010-1-11 18:26 發表
Any tips for 竹園銀河 girl?  
Odd no. / even no.?
even No

引用:
原帖由 小小小肥 於 2010-1-11 18:33 發表
牌主萬歲!!好有參考價值!!
竹園銀河有得用帽!?真係要留意留意!
只係個人骨運而已 , 非指定套裝動作 , 小肥兄勿誤會

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2010-1-11 18:45 發表
版主, 我岩岩先出post講銀海, 估唔到你咁快就試左, 掂唔掂
我禮拜三好大可能會去試試
銀海我都讚骨女身材相頭服務掂

引用:
原帖由 mingho 於 2010-1-11 21:58 發表
咁竹園o個件益下我得唔得呀 @@
引用:
原帖由 solar 於 2010-1-11 22:11 發表
老總.我都最想知竹圍嘅號碼,可否pm我呢?
引用:
原帖由 wwwhhh 於 2010-1-12 01:16 發表
骨總可否pm竹園可帶冷帽的給我
引用:
原帖由 狂想曲 於 2010-1-12 01:38 發表
骨總可否pm竹園,我都想知
引用:
原帖由 33 於 2010-1-12 01:41 發表
骨總大 ching

好感謝你的大作

可否,再講多點竹園銀河的資料呀
(此場本人都曾到過, 真是好好, 只是情資有限)

thx  
咁多位兄弟真係唔好意思 , 一來應承左個骨女 , 二來如果每人抱住與我相同服務心態 , 到時事與願違以為老點 , 況且喱次既得着非一朝一夕 , 亦唔係指定動作 , 之前唔少喱度既師亨試過類似好骨運啦 , 人多風大吹到埋佢耳邊對住佢我亦難辭其咎 , 希望咁多位兄弟體諒   喱間場D風寧舍快 , 因我所知有個別資深舊骨女香港狼狗每每將網上之事吹番國內 , 其女友會將所聞之事傳遍公司 , 令競爭對手被管理人員責罵罰牌 所以唔想公開就係咁解

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2010-1-11 22:54 發表
老總你篇報告比人copy左
已知道thanks師亨 轉貼唔緊要 , 不過最憎D人轉貼當原創

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-1-11 23:51 發表
老總有排煩喇,咁多CHING要竹園女女NO.  
bingo

發新話題