發新話題

淡水自遊行(有地圖)

Add photos, 各位版主覺得好請多加分

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-9 04:02 PM 發表

AM  c hing~~~~~我上次去波霸時,係沖完涼先起鐘喎.....仲係平生在浴室內口爆~~~

第二次上去囡囡直情打電話都費事,玩完都係我俾錢囡囡找數, 我連前台係邊都唔知....

去左兩次, 自己好似中左毒咁.. ...
真系都掛住淡水呢一個地靈人傑的地方X2

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-9 16:02 發表

AM  c hing~~~~~我上次去波霸時,係沖完涼先起鐘喎.....仲係平生在浴室內口爆~~~

第二次上去囡囡直情打電話都費事,玩完都係我俾錢囡囡找數, 我連前台係邊都唔知....

去左兩次, 自己好似中左毒咁.. ...
你好快會變成淡水一號

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-8-12 10:56 發表

你好快會變成淡水一號
老貓大大~~~應該唔係喇~~ 淡水呢條線喺呢度應該唔成氣候, 又有d 負面新聞,應該唔會好受街街朋友上去~~

不過都係一個好唔同的經驗,我覺得莞淡式sauna,同深圳鬼\場好唔同,亦各有好玩地方,深圳那些,互動性強d, 你要好努力咁親自去除佢地個扣,呢個感覺係幾好架,至於莞淡,係完全做大爺,囡囡係直接在你身體敏感部位強攻,但係在官能上及互動方面,滿足感就有所不如,充其量只有在囡囡除衫除bra那一刻可以睇到,所以睇到其他c hing 話會跳艷舞,可能就係要補充呢一方面的不足

當然,d 高手如羅白c hing 個d, 咩環境都可以互動一下,但係對我地呢d 平時規規矩矩,正腳就正腳,浪漫就浪漫,係好難的,所以去左龍記兩次之後,谷住谷住,山長水遠,又唔可以久留的人來講,就有d唔係咁好的感覺

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-13 11:30 發表

老貓大大~~~應該唔係喇~~ 淡水呢條線喺呢度應該唔成氣候, 又有d 負面新聞,應該唔會好受街街朋友上去~~

不過都係一個好同的經驗,我覺得莞淡式sauna,同深圳鬼\場好唔同,亦各有好玩地方,深 ...
完完全全贊同c兄尼幾句話 所以去左龍記兩次之後,谷住谷住,山長水遠,又唔可以久留的人來講,就有d唔係咁好的感覺

發新話題