發新話題

淡水自遊行(有地圖)

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-19 09:54 發表
比較high 塲世紀華園, 價錢$438 (300+138房$)~ 沒有空飛房......
樓主,你未講世紀華園係圖中幾多號喎

AM 大大~~~真的很感激你無私的分享淡水自遊行資料, 根據這個THREAD的資料, 我昨日(30/7)終於鼓起勇氣去淡水花街探一探, 亦應該是我在奧運前的最後一次的行動了!!! 這一次行動對自身而言, 真的很震撼....要出一個記錄先得!!!

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-7-31 01:10 AM 發表
AM 大大~~~真的很感激你無私的分享淡水自遊行資料, 根據這個THREAD的資料, 我昨日(30/7)終於鼓起勇氣去淡水花街探一探, 亦應該是我在奧運前的最後一次的行動了!!! 這一次行動對自身而言, 真的很震撼....要出一個記錄 ...
真糸寫左好耐, 最可惜D相留左起鳳崗公可个harddisk. 希望吾会做左冠Ala

多謝AM兄無私奉出寶貴经歴.

有相有图就一定要支持!!!

引用:
原帖由 shukayl 於 2008-8-6 08:53 PM 發表
多謝AM兄無私奉出寶貴经歴.
你睇完去完都要出報告, 知道嗎?

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 adam0408 於 2008-8-8 05:38 AM 發表
有相有图就一定要支持!!!
你睇完去完都要出報告, 知道嗎?

jojo : AM兄下次唔好重復reply啦 雖然係REPLY俾兩個人. 但都唔好啦. 唔係唔小心扣左你分就真係唔好意思啦

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-21 12:17 發表

補充少少
DS SN, D女入房就起中. CP就﹔洗浴完先起中,多30-40分中玩.

90分中不夠時間2Q.

120分中可2Q.
AM  c hing~~~~~我上次去波霸時,係沖完涼先起鐘喎.....仲係平生在浴室內口爆~~~

第二次上去囡囡直情打電話都費事,玩完都係我俾錢囡囡找數, 我連前台係邊都唔知....

去左兩次, 自己好似中左毒咁....係咁想住囡囡......佢對導彈......哎....

發新話題