發新話題

淡水自遊行(有地圖)

淡水自遊行(有地圖)

淡水自遊行

各位大哥請look look忘情兄的report先, 先加相後加report.

各位師兄好, 最近見到好多深圳打大風消息, 去深圳都冇mood. 真系都掛住淡水呢一個地靈人傑的地方, 今日就用少少時間去講下淡水呢個性地啦. 我其實去過淡水SN好多次所以都有小小認識, 留低吾少精蟲, 廢話講完.

淡水夜遊簡介 -請參考忘情兄的report

羅湖汽車總站有大巴去淡水,去DS有兩架車, 一架坐到花街總站(在圖中1的地方落車),一架坐到交橋落總站(在圖中區客運站的地方落車)。12:40開車, 1:40到花街總站, 算幾快

淡水鄰近龍崗是深汕高速公路中途一個出口,地方屬惠洲市惠陽區,地方不算繁盛, 不像常平..樟木頭有好多老香,是地方一個小鎮,沒有高樓大夏只有樓高的酒店賓館,沒有大型的商場只有好宜多..華都廣場及時代廣場, 但係酒店桑拿卻成門成市.

食方面本人試過有幾間~花街站附近(在圖中1的地方)~雲南過喬米線~新不夜天~新美味~

各位師兄請注意我已經同DS政府開會,
88的兄弟去到各大DS中小型塲都係包房$的.

邪足玩樂篇

到花街總站落車, 行前少少右面就系你會見到一間up dup舖,門口有低空吊帶,果間就係有“浪漫式”邪足玩的『月亮宮足浴城』。30元普足,40/45分鐘“浪漫式”足浴(雙鐘$70)。我同意忘情兄話月亮宮好多豬排, 其實都有D好野. 我一般都係去完SN, 有時間多就去月亮宮足浴一下. 以前DS回SZ 8點係最後一班車, 我都好爛玩到7點半至走. 30元普足有deep V, 有大波頂頭縋, 糸喜歡中女的天堂. 有幾個大波29-30中女, 相頭OK, 把口又好淫成日同你講鹹野, 又幾正.

AM 個人意見: 後生樣正一定好少, 必選大波中女同你玩大波頂頭縋.

SN玩樂篇

打的基本上佢地唔會睇標, 打的公價十蚊, 在白雲路一路上見到好多酒店, 卡拉OK同桑拿, 世紀華園大酒店,中惠大酒店,西湖大酒店及潚灑大酒店, 可以去圖中6的地方落車, 就系西湖同潚灑

潚灑,有三種房,分別係$300木桶房90分鐘, 水床房 $400 120分鐘, $450 空飛房 (未試過),甘清楚哂就睇女啦,每次五個,有D著OL服,有D著低胸連身粉紅短裙, 講到D女既質數,
糸好後生青春, 但就真係唔及常平,一分錢一分貨嘛,開波咁都係好似的東莞式桑拿咁,沖涼時BM,全身漫遊,牛奶熱茶加冰火咁啦,出左一次已經剩番幾個字,同條女吹下水,咁就夠鐘,如果回到氣係可以2Q的,跟住放底三百, 有一個鐘全身按摩送 (唔使小費), 咁當然唔好哂,去一樓按摩房, 手勢都唔錯,又後生又好身材,件工衣又低胸,好似仲正過頭先桑拿女,有潛質培訓第日做全套, 咁按完一個鐘後就斯斯然咁行出酒店,全程$300 玩3個鐘, 乜小費都唔使,

AM 個人意見:房大好新, 潚灑地點遠D送一個鐘全身按摩, 對面的西湖有SN同仁K.

可以行去圖中4的地方, 就系南洋. 南洋同潚灑同級都是cheap塲, 我玩過水床房 $400 120分鐘, 甘清楚哂就睇女啦一分錢一分貨嘛, 囡囡幫我除衫褲鞋襪, 然後沖身, 然後上水床水磨, AV睇得多, 但第一次玩好過癮, 好舒服!到腳底接波時仲過癮, feel到佢粒lin硬左, 忍唔住用腳趾夾佢lin頭, 囡囡說我好壞….;沖完身就上床, 先做背bm, 跟住條脷漫遊全身真係攞命…差啲叫救命, 跟住又用啲帶薄荷液體、可樂、冰、熱水…吸身同吹細佬, 然後...................., 好過癮, 唔識形容

AM 個人意見:房一般新,地點方面.

比較high 塲世紀華園, 價錢$438 (300+138房$)~ 沒有空飛房...沒人水床房...不過算啦~照去~搵到自己o岩既囡囡就去馬~ 服務幾好~ 都係玩下bm , 人體漫遊 佢條舌舔得我好爽!又用o者o厘,又用牛奶 , 又玩震蛋震c眼..... 好奇怪的感覺...玩完一輪前戲之後就正式開波!到我為佢服務下...玩下佢粒linlin...摷下佢...都幾多水喎於是經過一輪抽插之下將千萬子孫都shoot了之後攬攬錫錫傾下計, 時間剛剛好

AM 個人意見:房正, 重有假狗同震蛋俾你玩有日本AV feel, 但要比房錢. 我明天會北上再同DS政府開會討論世華園收房錢事

可以行去圖中2&3的地方, 就系魯惠,圖中2糸叫魯惠賓館, 圖中3糸叫魯惠SN. 魯惠潚灑同級都是cheap塲, 魯惠賓館可能糸最cheap塲, cheap房 $268, 因為太cheap, 我未去過, 一分錢一分貨嘛. 魯惠SN就係有得吊媽咪, 兩件主任($300+100)都幾得, 一件個樣淫到呢, 有啲肉地大波波, 淺lin, 少毛!個樣ok啦, 不過越睇越甜, 服務態度非常良好, 由頭到尾仲搞到過哂鐘都好好笑容, 反應好得, 功夫我覺得一流, 不過可能自己鄉下仔

AM 個人意見:房一般,魯惠D媽咪客吾夠, 好多時都會客串做生客. 但系D媽咪只可以同你暗示

小Tips:

1. DS有得吊媽咪
2. 媽咪糸中女, 都好正, 最正系媽咪D服務一流
3. DS 打的公價$10
4. DS SN太多, 師兄大可睇多轉,慢慢選自己的囡囡.
5. 如果過左大巴時間~建議係淡水搭的士去沙灣講價$130-150~之後係沙灣度轉深圳車去皇崗$40
6. 如果去淡水可以係深圳搭龍崗車落坑梓轉車去淡水

7. 安全方面,我每次到深圳都会打比D媽咪收下风, 但糸好多時為左做多个客都玩老點. 上到房如果D女吾着工衣就会打风.有次又比老點,做做下D女問我驚唔驚?細佬即冇力.

吊媽咪Tips,
1.
你去到如果見個媽咪合心水.
2.
睇N轉女先
3.
全彈
4.
同媽咪講睇吾上眼太后生
5.
有D(會客串的)媽咪會同你暗示
6.
公價300+100=400

FAQ
DS SN塲D囡囡質素點?
AM答: SN塲多數糸18-22, 後生女多, 每個塲都有正菜當然又有好多豬排啦, 最重要識對媽咪彈囡.
XX 地址起邊?
AM答: 我一般介紹的SN都好近大巴車站, 多點身體力行, 多點收獲.

PS
我唔識打中文全部都系用手寫板寫, 所有report 都系我中出,出精, 出錢,出時間而且100%真實.

各位師兄如果覺得唔好勿小, 覺得好請多留言鼓舞士氣.

各位版主覺得好請多加分.

寫住今多先, 如果反應好再寫.

Last Updated 19 July 08 12:52pm

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

AM兄出帖,小弟獲益良多

引用:
原帖由 忘情johnny 於 2008-7-19 13:08 發表
AM兄出帖,小弟獲益良多  
Thanks 忘情

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-19 11:02 發表
AM兄,
車程要幾耐呀?
你覺得DS鵀w全系數點呢?
可唔可以先推介一兩間比我呢d新手做起步點呢?

唔該哂!
安全方面,我每次到深圳都会打比D媽咪收下风, 但糸好多時為左做多个客都玩老點. 上到房如果D女吾着工衣就会打风.有次又比老點,做做下D女問我驚唔驚?細佬即冇力.

AM兄, DS"浪漫式"足浴係唔係等於CA"奧運宝貝"?

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-19 15:31 發表
AM兄, DS"浪漫式"足浴係唔係等於CA"奧運宝貝"?
I try 普足 only, no bullet after SN

發新話題