發新話題

再戰新寶 $338機餐報告

有D都玩得幾放架,吹我都試過呀。
不過講真,自從呀陸搾大旗後事實真係差左好多,我都少去。

[ Last edited by q9 on 2007-4-18 at 22:00 ]

引用:
Originally posted by wpl at 2007-4-18 20:08:

咁多隻我覺得*#值得一試
Thanks a lot.

你條友用下腦啦!如果我比果4舊水要佢瓣瓣掂既,係我唔岩,揼得好既,床尾機咪床尾機囉!但家下揼唔得、招乎唔得、起機唔得、全程無樣得,唔通咁都要照單全收呀!?

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-4-17 16:34:
但有時亦要考慮到一分錢一分貨 Law.
岩呀!一分錢一分貨,唔通連事但一瓣達到最基本要求都叫過份呀!?

引用:
Originally posted by kit412412 at 2007-4-20 00:11:

岩呀!一分錢一分貨,唔通連事但一瓣達到最基本要求都叫過份呀!?
喂!kit 哥哥:一分錢一分貨喱句說話我只係回應manyc 喎 , 我幾時有話過你過份呀!為乜咁既語調捉我o黎開刀呀!

引用:
Originally posted by kit412412 at 2007-4-20 00:07:
你條友用下腦啦!如果我比果4舊水要佢瓣瓣掂既,係我唔岩,揼得好既,床尾機咪床尾機囉!但家下揼唔得、招乎唔得、起機唔得、全程無樣得,唔通咁都要照單全收呀!?
我覺得你痴撚線 你話你
但我從未遇過一個咁既骨女,踩背太大力,足以証明佢係好懶果D骨女。

踩背太大力 , 証明係好懶果D骨女 , 是否踩背細力 , 証明係D骨女勤力 只係証明你 戇 九 骨女踩背太大力 你咪話比佢知 細力 D . 再者,佢一路摸骨 你咪話比佢知 大力 D 你唔講條 骨女 點九知 作為一個消費者 戇九到呢個程度你真係有病
兄弟

你自己都寫   床尾機咪床尾機囉! 床尾機就係坐係床尾打飛機 , 將對腳吊吊fing咁 個個都係咁  , 再者,隔咁遠我又摸唔倒佢 話明床尾機 無波查 無得摸 好撚正常 , 床尾機定義都唔知 你都好撚  九 仲有一樣 野 係油尖旺D 場 起機時都搵毛巾蓋住D玻璃窗 , 新寶塊玻璃窗好大 你鐘意表演查波 D 骨女都有尊嚴

佢制服外面再著住件恤衫,你老闆丫!你唔好著避彈衣!之後佢坐床尾,將我雙腳放上佢大脾上,然後繼續摸骨,其間,佢件死人恤衫有兩粒紐鬆左,仲要刻意係我面前扣好,開始無乜心機。   完全係你個人問題 冷氣涷 著住件恤衫 都要吊 你真係有病

引用:
Originally posted by kit412412 at 2007-4-20 00:11:

尼間場好多個都唔掂符合唔到你既要求, 咪鬼再去la.

發新話題