發新話題

新天池

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-1-18 01:12:

多謝鬼塚兄報告
但主頁見唔到囡囡!(號既相。
新囡返左幾日 , locker 介紹給我試 , 不過只想做 " 手作仔 " 都未必會登相

前2日終於可以蛇幾個鍾去呢度~~硬件普通啦~~我呢d去開深麗既~~對硬件

要求不高~~正所謂~~娶妻求淑女嘛

叫左@)~~房好黑~~樣睇唔清楚~~唔驚~~小學讀過瞎子摸象~~照抄!!!

雙手話我知~~皮膚唔錯, 幾滑~~patpat 有肉, 打落去拍拍聲~~波不大,但ok~~

摸真d原本係長奶頭~~毛毛普通果隻~~但我個人偏好小毛~~

第1節普普通通~~可以收貨~~

@)好健談~~80%時間講野~~如果佢個口吹果時有20%甘勤力就掂~~可惜唔係~

r pat pat 摸袋袋時間到喇~~唉! 可惜快樂時間過得特別快(真係好快)

@)對我勁好~~出去精挑細選左幾條熱毛巾俾我~~點解會知~~因為羅左好耐嘛

開餐時間到~~女上男下~~打莊甘打...........................攪掂

又發覺條女另一好處~~原來佢極注重個人衛生~~做完即刻出去沖涼~~

而且仲洗得好干淨下~~我點知?? 睇時間咪知囉

總結就係下次會再發掘其他囡囡~~就算人多要等都會等~~

6舊找數~hk黎講叫做值啦~~常仔都500--550~~上樓骨都要400-500

另一段包膠有手作仔no~~下次可能會試下佢~~到時再出包膠

引用:
Originally posted by 大舊 at 2007-1-18 12:36:
前2日終於可以蛇幾個鍾去呢度~~硬件普通啦~~我呢d去開深麗既~~對硬件

要求不高~~正所謂~~娶妻求淑女嘛

叫左@)~~房好黑~~樣睇唔清楚~~唔驚~~小學讀過瞎子摸象~~照抄!!!

雙手話我知~~皮膚唔 ...
多謝你寫得噉攪鬼既報告

照咁睇20玩唔過, 下次再上主場會講明唔要佢, 將20納入黑名單一齊杯葛尼個仆街女, 既然黑名單就將佢公開號碼無需要仍用代號, 費事兄弟賴野

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-1-19 08:48:
照咁睇20玩唔過, 下次再上主場會講明唔要佢, 將20納入黑名單一齊杯葛尼個仆街女, 既然黑名單就將佢公開號碼無需要仍用代號, 費事兄弟賴野
讚成抵制害群之馬!

To all Professional Bro, I will be in town soon, is number (* good, coz I look at the picture
pretty attractive, or any number can recommend? Please Help.

Thanks

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-1-19 08:48:
但我以前都試過@),當時又無噉差喎。我都係睇過好既報告先上去試佢。或者人紅就變佐少少喇,希望@)自己識改善喇,無為攪差噉好既場。

引用:
Originally posted by dd44 at 2007-1-19 14:00:
To all Professional Bro, I will be in town soon, is number (* good, coz I look at the picture
pretty attractive, or any number can recommend? Please Help.

Thanks
^^  @* !@*

發新話題