發新話題

新天池

引用:
Originally posted by lokchai at 2007-1-12 11:51:

r 到慾火上升頂唔順定 r 到小 mingho 發青春火呀?
本來都好好地,到推油尾段,
佢隻手真係好掂,而家諗起都扯晒旗
而家都係一星期前o既事........
雖然我係小朋友,但叫雞生活以來
我諗佢都係有衝動令我返啅
我想問有無人試過26號呢??

引用:
Originally posted by 大舊 at 2007-1-12 15:33:

好難講~~個人喜好問題~~我中意bm多d~~可能我結左婚掛
其實佢啜啜下我lin lin,再向下推進,吹左幾下
慾望難頂,叫佢帶套,最抵死係......
下面D丫叔係度唱緊愛併才會贏~~

引用:
Originally posted by 大舊 at 2007-1-12 15:33:

好難講~~個人喜好問題~~我中意bm多d~~可能我結左婚掛
bm; i like too ar;  

引用:
Originally posted by bannon at 2007-1-12 19:41:

bm; i like too ar;  
我都是只喜歡 "手機", 很想下午 2:00 左右去 TRY TRY,

可以有 BROTHER 給我心水 NUMBER 嗎 ?

...當然 YOUNG 點 和 樣子好點 就最好啦 !!

我都想 TRY 完 REPORT 給大家知

引用:
Originally posted by 巫師狗 at 2007-1-16 16:11:

我都是只喜歡 "手機", 很想下午 2:00 左右去 TRY TRY,

wait for your report ar Bro

引用:
Originally posted by 巫師狗 at 2007-1-16 16:11:

可試下!(  
早兩日下午做過 , 20中(佢話) , 我睇就20頭 , 極瘦 , part 1 出奇地ok , part 2 居然問我想點玩(主場好耐冇囡囡問過) , 有留指甲 , 仲問我駛唔駛rpp ( 梗係要啦 ) , 有指甲rpp感覺特別過癮 , 跟住又問駛唔駛錫(指住細佬) , ( 梗要啦 , 指定動作黎架 )吹左陣就提槍上馬 , 傳統式衝刺 !( 冇聲樂配合 , 點知望下佢個樣有d眉頭緊? , 十足同女友做o個時既樣 , 衝多陣終於"鴉鴉鴉"叫左三聲 , 跟手到我"收工"

觀感 !( 幾多野講 , 出入房好快返(真係好快):th_up: , 搞野時反應好真(個人感覺)事後吹水 !( 話其實唔想個客開大[主場稀有] , 因為唔係對個個客都有mood , 寧願做"手作仔" , 我會返食因搞野反應夠真 , 主場少有 , 或者叫埋佢個 friend 玩雙飛

引用:
Originally posted by 鬼塚 at 2007-1-17 21:12:

可試下!(  
早兩日下午做過 , 20中(佢話) , 我睇就20頭 , 極瘦 , part 1 出奇地ok , part 2 居然問我想點玩(主場好耐冇囡囡問過) , 有留指甲 , 仲問我駛唔駛rpp ( 梗係要啦 ) , 有指甲rpp感覺特別過癮 , 跟住 ...
多謝鬼塚兄報告
但主頁見唔到囡囡!(號既相。

發新話題