16 12
發新話題

荃灣凱撒有怎麼服務?

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-1-7 08:36:

人地陶金沙夠大咯, 質素唔會差過你都未駛1K仲市區tim, 入到荃灣咁遠又要去多幾次又要等同經理熟左再要斟至叫做比件女你吊仲耍1K咁Q貴!!! 老友~~你慢慢駛銀紙玩dum波鐘遊戲勒[ ...
廚房兄,天氣凍,又做攰左,乜仲噉好火呀。個巴打都係比多個選擇我地,實在我都好想荃灣區桑拿有ml plan,但既然有,又要收1k,又唔好要人熟左先比啦。希望日後會改善下啦。

引用:
Originally posted by sunboy at 2007-1-7 05:55:

呢個系陀地妹檟
1 千 not agree.

1 k over night ?

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-1-7 08:36:

人地陶金沙夠大咯, 質素唔會差過你都未駛1K仲市區tim, 入到荃灣咁遠又要去多幾次又要等同經理熟左再要斟至叫做比件女你吊仲耍1K咁Q貴!!! 老友~~你慢慢駛銀紙玩dum波鐘遊戲勒[ ...
又好似有d 道理咁wor.

一千一Q??????????????????????????????????
番大陸食幾劑,晌本地扑完有找仲可以打埋邊爐,過大海質素高到彭彭聲la

i agree with kitchen bro too,

引用:

:th_up:

引用:

agree 100% ar c han  

long long time 沒有去這店了 , 要去都去 10/f 啦 !!

d 女 好好多,

16 12
發新話題