16 12
發新話題

荃灣凱撒有怎麼服務?

荃灣凱撒有怎麼服務?

各位巴打:
  小弟很久沒有上去凱撒,以前試過hj送BD, 想請問各位把打近排有無上過去呢?有沒有進一步的服務,例如Rpp, rjj, ?如有, 請報告 :

rpp or rjj services 好普通遮 , 通常都有 la.

引用:
Originally posted by tang1626 at 2007-1-5 12:04:
各位巴打:
  小弟很久沒有上去凱撒,以前試過hj送BD, 想請問各位把打近排有無上過去呢?有沒有進一步的服務,例如Rpp, rjj, ?如有, 請報告 : ...
都係噉上下啦,但絕對唔會有ml囉。

師兄可以講下咩價錢ma???

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-1-5 13:29:

都係噉上下啦,但絕對唔會有ml囉。
梗吾系啦,去多一兩次同d經理熟下就會彈d有得斟的女女給你,素質過得去,ml埋單1k左右,吾熟驚放蛇啊.

引用:
Originally posted by sunboy at 2007-1-6 22:45:

梗吾系啦,去多一兩次同d經理熟下就會彈d有得斟的女女給你,素質過得去,ml埋單1k左右,吾熟驚放蛇啊.
係呀,thanks report。噉你都知,有乜好no.介紹下比d巴打啦。不過但是1k就實在唔係好抵。加多2舊可以落天池2次。

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-1-7 02:44:

係呀,thanks report。噉你都知,有乜好no.介紹下比d巴打啦。不過但是1k就實在唔係好抵。加多2舊可以落天池2次。
呢個系陀地妹檟,加埋系大塲差吾多啦,同天池吾同玩法,吾同feel

引用:
Originally posted by sunboy at 2007-1-7 05:55:

呢個系陀地妹檟,加埋系大塲差吾多啦,同天池吾同玩法,吾同feel
人地陶金沙夠大咯, 質素唔會差過你都未駛1K仲市區tim, 入到荃灣咁遠又要去多幾次又要等同經理熟左再要斟至叫做比件女你吊仲耍1K咁Q貴!!! 老友~~你慢慢駛銀紙玩dum波鐘遊戲勒

16 12
發新話題