發新話題

名仔女女任睇任揀!

引用:
Originally posted by 發哥 at 2005-12-7 16:00:
gundam兄,你第2次見條女就有免費餐食,在下佩服,除了靚仔加好運外,還有沒有其他心得?
師兄問起我就講下啦! :D
其實呢個女女係靚妹一名, 19 歲, 上次一入房都真係幾寸, 唔瞅唔睬, 好似 d mk 妹咁.
之後我一路嬲佢傾計講笑, 仲成日望住佢傻笑.
佢問我望乜, 我話未見過咁靚既靚女, 想望多幾眼, 望左又唔捨得唔望... 云云...
之後佢開始無咁 cool, 傾下傾下, 佢問我話以前未見過我, 點解會點佢?
查實係我上樓時見佢經過 (佢睇我唔倒 ), 見幾索, 於是記底 no. 入房即點.
不過我就先講笑咁同佢講話部長問我要點乜女時, 我忽然心血來潮, 腦海浮現出佢個 no., 心裡面覺得呢個 no. 一定係靚女, 而且一定會帶來好運, 同我一定好有緣, 於是就點左. 佢開始好霖咁笑, 然後我先講真比佢知, 話係樓梯撞到佢. 不過我依然話呢 d 係緣分, 咁多女女經過我淨係睇中佢之類的說話....
之後佢就話我 "好可愛", "愛死我" (最記得呢兩句), 態度 180 度轉變.
始終一句, 自己女友又好, BG 又好, 女點都係要 tum, 不過唔好比佢 tum 番轉頭就得喇!

引用:
Originally posted by gundam at 2005-12-7 16:16:

師兄問起我就講下啦! :D
其實呢個女女係靚妹一名, 19 歲, 上次一入房都真係幾寸, 唔瞅唔睬, 好似 d mk 妹咁.
之後我一路嬲佢傾計講笑, 仲成日望住佢傻笑.
佢問我望乜, 我話未見過咁靚既靚女, 想望多幾眼,  ...
如果你唔講個真相比佢知仲完美~~同女人講真話係無意思.......hehehe

我這個禮拜六都要去一躺,希望遇到筍野啦!!

引用:
Originally posted by 發哥 at 2005-12-7 20:36:
我這個禮拜六都要去一躺,希望遇到筍野啦!!
雖然我星期五都會上去, 不過都係搵番呢個女女, 再寫 report 大家睇落都無癮啦!
所以發哥, 等你個精彩 report 喇!

[ Last edited by gundam on 2005-12-7 at 23:22 ]

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-12-7 17:32:

如果你唔講個真相比佢知仲完美~~同女人講真話係無意思.......hehehe
哈哈! 我個假話太明顯喇! 所以都要講番下真話, 等女女知道我又識講假話 tum 佢開心, 又會講真話唔會呃佢! 呢招萬試萬靈! :D
不過當然有例外, 例如 d 女問你 "愛唔愛我?", "我靚唔靚?", "我肥唔肥?" 呢類咁既說話, 講左假話就千祁咪講真話, 唔係死硬!!

thanks report

發新話題