發新話題

楓葉林無敵飛機手報告

楓葉林無敵飛機手報告

今日收早跟老婆同佢班姊妹上深圳買野 dup 骨美容兼食海鮮 , 趁佢地美容收甲需時 , 靜雞雞一條友鼠左去楓記嘆個靚骨 , 事前梗係呃我老婆話去大師兄介紹既書城睇書 la , 上到去搵廖總話佢未番 , 諗住搵上次個更衣聰仔 , 點知又話佢番夜班 ~ 激死 , 好在冇話冇人理我 , 經理國哥主動埋尼招呼 , 冇蝕底好似大師兄話齋晌朶桑拿街兄弟 , 事先同國哥講明唔想開大費事 d 囡囡煩我 , 另外要趕時間想要個手勢好既.

入到轉角尾二房環境好靜下 , 可能今日人唔太多而且樓下間的士高執左關係所以連隻蚊飛過都聽到 , 等左冇耐見到囡囡入尼 , 高挑身材白白淨 ok 收貨 , 即刻同佢講唔駛 dup 要即刻出火 , 個囡囡好有職業道德話比我知唔駛咁急有大把時間 , 無奈我要趕時間冇計 , 出去lor 完油除褲開始尼料 , ho ~~~~~~~ 兩隻手好似冇骨咁樣又搓又推又掃又摸又拖又 r 又頂 , 推油推到我嗌救命前所未有咁舒服:th_up::th_up::th_up: 值得一讚 , 一粒鐘唔夠搞掂走人 , 柜面埋單收 148 減左 20 優惠 , 臨走時話下次可以搵番佢幫我揀囡囡 , 仲話我地如果係睇網既可以 24 小時有 $20 的士費回贈 , 無需要受朝 9 晚 9 優惠時間內限制 , 總括今日收鑊好滿意試到個無敵飛機手 ~ good:th_up:.

[ Last edited by 肥西孖寶 on 2005-12-5 at 01:15 ]

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2005-12-5 01:11:
今日收早跟老婆同佢班姊妹上深圳買野 dup 骨美容兼食海鮮 , 趁佢地美容收甲需時 , 靜雞雞一條友鼠左去楓記嘆個靚骨 , 事前梗係呃我老婆話去大師兄介紹既書城睇書 la , 上到去搵廖總話佢未 ...
多謝巴打師兄的速射報告~!!:th_up::th_up:

巴打你唔同我地講佢係幾號小弟又點樣下次去引證下呢位囡囡係咪真係無敵飛機手呢???

引用:
Originally posted by robertchan at 2005-12-5 01:24:

我隻穿梭機,攪好耐先發射,佢實聽瓜得,嘿嘿嘿嘿~~~~
師兄既然叫得無敵飛機手一美譽:th_up:,手勢技巧自然係超一流啦~:th_up:說不定版主你的穿梭機也被呢位囡囡三扒兩撥搞定呢...........

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-12-5 01:20:

多謝巴打師兄的速射報告~!!:th_up::th_up:

巴打你唔同我地講佢係幾號小弟又點樣下次去引證下呢位囡囡係咪真係無敵飛機手呢???
sorry 呀我驚人地以為賣廣告所以講自己個人感受唔敢講明 no lor , 不過既然問到冇所謂 la , 佢 no 係 16 號暫時仲係早班.

[ Last edited by 肥西孖寶 on 2005-12-5 at 01:35 ]

引用:
Originally posted by bigcity at 2005-12-5 01:27:
謝肥兄報告
羅湖最少有兩間書城:一間o係春風路航母對面,一間o係萬象城隔離。萬一偷跳途中老婆去左其中一間書城刮你,你可以話正o係另外果間....嘻嘻...
去書城,果然係偷跳既最佳籍口......
佢地成班要足浴又要美容修甲冇兩粒鐘以上走唔到架 , 因為佢地唔係第一次 , 所以去楓記淨玩 part 2 慳番 d 時間 lor.

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2005-12-5 01:31:

sorry 呀我驚人地以為賣廣告所以講自己個人感受唔敢講明 no lor , 不過既然問到冇所謂 la , 佢 no 係 16 號暫時仲係早班.
早更正合小弟意思wo~ :th_up:不過佢地10日轉一次更咁密~都唔知有沒有機會一試呢位國手級囡囡tim~!!

賣廣告呢家野小弟一向睇得好開,亦唔介意別人的看法~反正我本有心向明月,奈何明月照溝渠 呢d事經常出現架啦~有好野當然要同大家分享,有衰野當然唔希望各巴打再入地獄啦~咁先做到情報交換麻~:th_up::th_up:

good report!
師兄嘆到好野, 真係恨死成班巴打!~

發新話題