21 123
發新話題

2 場簡報.

2 場簡報.

依家抽 I Phone 難,,,,,  抽時間上路仲難,,,,

攪到自己上去要 "偷跳........   

出報告都要偷偷地出,,,,  又要打快d 字.......  所以簡短 d .

先講富 Y .   

有個相好過左去一直想搵 , 點知... 又系時間唔夾... 上唔到.

叫佢地安排個 后生 + 大波 + 靚女 d d 既 比我....   (   即系要個港姐質數甘上下.  )

佢聽 d 唔聽 d ,,, 定聽錯... ?     介紹一件...話  后生 + 大波 + 服務好...

妖... 是旦啦.....    服務好  ?   就信你一次.

女女113 , 一入房,  同我細路打聲招呼, 好熱情,,,  甘快同佢熟絡既 ?

比左 10 mins  Part 1  比佢,,,,  麻麻地,, OK 啦.

part 2  先黎堅野....     波其實唔算好大,,,  我夠玩...   

波推 呢 d 流程,,,  呢個場當然少不免,

下身比我大解放,  我想縮手,, 佢捉住我唔比我縮,  打到手軟.

玩玩下仲突然 ,,,,,  

過程好腩爽,,,  人仔 238 有甘既待遇,,,  仲想點

相頭老實唔高分,,,,  但 18 無醜婦 ,  

女女勝在后生 ,   米六 身高 ,  唔算肥,  招呼極好,,,, 夫覆何求
.
.
.
.
.

再黎講下  MH

好啦.... 睇客服有件  199 樣又 OK ,  call 佢又有空 ,,,, 即約啦.

上到去沖完涼出黎,,,, 岩岩見到件唔錯,,,,  

貪心問下呢件咩 no . ?   部長話,, 呢件咪你約既 199 囉 ... 伙唔知咩. ?

即刻開心晒.

入房傾下計溝通下,,,,,, 個人覺得佢成熟一點,  有 d 女人味 ..

而最開心系 樣算 OK  +   166 高.

可惜,,,, 世界就系無十全十美,,,,   

此女女 ,  唔係服務型,,,   

個人覺得係  ~~~ .  成熟識諗型 .)

識得甘樣諗 .>>>  " 你班咸虫 , 想係我身上取高分,,,, 好難啊... .

最後我都無再去進攻了.....  而選擇做一個植物人,,,, 比佢服務我..

總結 199 ,,, 服務指數不高...

假如,,,以上 2 位 既長處,     可以 融為一體,  你話幾甘理想呢...

都唔錯啦!系富Y試到件好嘢!我都心郁郁添!

引用:
原帖由

oldpig

於 2014-9-22 04:48 發表

都唔錯啦!系富Y試到件好嘢!我都心郁郁添!
各路指數非常之高.....   我意想不到.  

所以最終我係無車佢.....  

c兄最近頻頻出征 小弟無玩9個月唔記得點玩啦

揾才哥幫到你

FY 113
FH 過檔
服務好放
係吹同打都較大力左 DD

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=108596&highlight=%2B%AA%F9%A4p%A9j

希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2014-9-22 21:52 發表
FY 113
FH 過檔
服務好放
係吹同打都較大力左 DD

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=108596&highlight=%2B%AA%F9%A4p%A9j
Woo.....  原來門兄試過.....  

我唔覺佢打得大力,  因為我無打出.....

引用:
原帖由 阿虫介紹尼 於 2014-9-22 14:28 發表
揾才哥幫到你
係就係
可惜過左身

21 123
發新話題