40 12345
發新話題

富 Y 96 & 196

富 Y 96 & 196

富 Y  有件新女 196. 於是諗住上去見一見.  
點知 full booking,   甘就另外叫部長安排一下....

黎件 96 , 樣子很一般.  PS 功能真的何其偉大,,,  亦無高挑身材.....  
心諗真系大打折扣..... 點知....

服務態度好好.... 用心... .. 系唔比錫姐,,,,,同打井.
其他我都可以有滿意既感覺....

好耐未有感受以往港字堆...既 ISO 流程...
呢度無以前港字式果凍.....
但唔知點解,,,,  以前 果 d  ISO 感覺出晒黎...

系我摸住神秘的地方不久下,  煙花亦隨之發放...

我都眼訓.... 放佢走 lu...

訓訓下聽到有人考門.. ?    原來196...黎搵我.
打過招呼,  傾返一陣...

196 人一定比  96 靚.
身型 slim slim ,,,  
無左一份少女味,,,,, 但有點女人既韻味.
米 6 左右....
咀唇搽左潤唇膏.... 鍚兩啖,  好好味...
傾左一陣佢都要走.....
我亦再去訓覺了.........

196 ,   我下次一定 call 定清楚 再同你見面

大堂見到位.  樣張唔錯既 " 美容妹 "

好幾位骨友搵佢服務完.... 都問攞 WC  

去相 :

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

幾好SERVICE

引用:
原帖由 blackjackal 於 2014-9-14 02:56 發表
幾好SERVICE
不過無取 WC ,...  無諗住番食.  

師兄` 有無 WC 客服 微信 ? 謝謝!

師兄唔該富Y客服WC

引用:
原帖由 iw88888888 於 2014-9-14 17:13 發表
師兄` 有無 WC 客服 微信 ? 謝謝!
引用:
原帖由 mopiko88 於 2014-9-14 20:06 發表
師兄唔該富Y客服WC
收 PM
希望大家都食到好野

回復 1# 的帖子

都好耐冇去打機了

引用:
原帖由 好淫一個 於 2014-9-14 21:47 發表
都好耐冇去打機了
你依家洗鬼咩.....

忙成甘......   

40 12345
發新話題