發新話題

唱淫 k

引用:
原帖由 曉士 於 2014-9-3 00:31 發表

有絛友, 已經有相好.....  

但又錫人地條女果個.....
咁好玩呀

引用:
原帖由 好淫一個 於 2014-9-3 00:34 發表

都算係架,由8點玩到兩點先再上房,計落唔算貴,
不過唔飲酒又唔唱歌既CHING可能會冇咁岩玩.
邊止 2 點.....  3 點都黎啊老友....

我上房攪掂埋... 放條高妹走已經  04:40 am ....

引用:
原帖由 曉士 於 2014-9-3 00:40 發表

邊止 2 點.....  3 點都黎啊老友....

我上房攪掂埋... 放條高妹走已經  04:40 am ....
快樂不知時日過

引用:
原帖由 好淫一個 於 2014-9-3 00:43 發表

快樂不知時日過
發覺自己真系.....鐘意高妹....( 呢個高妹 )

好掛住佢...

引用:
原帖由 曉士 於 2014-9-2 00:27 發表

sorry  C 兄.....  不吐露了......

不過....  呢 類,,,呢d 夜總會,,, 實有高妹既...
mark  d  價錢高既,,,,咪高妹 lor..

有 d  行   3  ,  6 ,  9  既,,,,,,   但就矮  d   lor..
只近都係去D 500場啦。都不覺多高妹lor

引用:
原帖由 novastar 於 3/9/2014 02:27 發表

只近都係去D 500場啦。都不覺多高妹lor
我要求唔高,無咩所謂,但求要癲嘅就OK

引用:
原帖由 曉士 於 3/9/2014 00:31 發表

有絛友, 已經有相好.....  

但又錫人地條女果個.....
個位人兄叫底Q死

或者補充少少:哩間場D囡囡分3種價錢,
分:3、6、9(為數不多);4、9、12;
4、10、15(唔該後面加2個零)
前面是齋坐台費,中間是上房執1Q價錢,
後面是陪你過夜費用。
如果你選擇了後兩種,這就表示己包括了坐台費,不用另外再給,當然你覺得條囡表現得好好,比貼士另計。(可以唔比)
最重要費用唔止囡錢,還有間房嘅酒水錢,
每間房都有最低消費,要留意。
另外還要比DJ(服務員)小費,
最後和囡囡上房當然要比酒店房費啦!
雖然费用唔算平,但偶一為之與三五知己一起嘻嘻哈哈放鬆心情,享受一下又何况!

發新話題