發新話題

唱淫 k

邊間場呀?咁多高妹呢?師兄分享下好呢!

引用:
原帖由 人面狗 於 2014-9-1 17:50 發表
一千一q?太誇張…小弟未唱過淫k, 坐台錢加房錢加家用總共幾錢?
去飲酒唱K搵女同桑拿不同,你去大場四五百大洋120分鐘搞兩Q,個人覺得好趕時間。

去唱K玩帶去開房一千當再加酒水500。

即係你花1500玩同搞女。但時間上你長過在桑拿玩,而且你有本事120分鐘同桑拿技師熟玩得爽,無理由多兩三倍時間加上酒精影響都玩不熟條女啦。

不過始終K同桑拿係不同的。起碼桑拿無樓主講咁多高妹先啦。

引用:
原帖由 曉士 於 2014-9-1 21:51 發表
坐台 400 ,  1 Q  1000....  過夜 1500
如果整番 Q   或者過夜   ......  甘坐台 400 唔洗計
當然,,,, 唱 K 房錢 , 酒水錢....   仲有酒店房錢另計.
如果你去寶安某D場仲唔只呢D價錢

引用:
原帖由 novastar 於 2014-9-1 23:26 發表
去飲酒唱K搵女同桑拿不同,你去大場四五百大洋120分鐘搞兩Q,個人覺得好趕時間。
去唱K玩帶去開房一千當再加酒水500。
即係你花1500玩同搞女。但時間上你長過在桑拿玩,而且你有本事120分鐘同桑拿技師熟玩 ...
根本係完全唔同既玩法

引用:
原帖由 pantsu 於 2014-9-2 00:10 發表

如果你去寶安某D場仲唔只呢D價錢
甘遠....唔識路...

引用:
原帖由 novastar 於 2014-9-1 23:17 發表
邊間場呀?咁多高妹呢?師兄分享下好呢!
sorry  C 兄.....  不吐露了......

不過....  呢 類,,,呢d 夜總會,,, 實有高妹既...
mark  d  價錢高既,,,,咪高妹 lor..

有 d  行   3  ,  6 ,  9  既,,,,,,   但就矮  d   lor..

引用:
原帖由 曉士 於 2/9/2014 00:27 發表

sorry  C 兄.....  不吐露了......

不過....  呢 類,,,呢d 夜總會,,, 實有高妹既...
mark  d  價錢高既,,,,咪高妹 lor..

有 d  行   3  ,  6 ,  9  既,,,,,,   但就矮  d   lor..
重有369??

引用:
原帖由 blackjackal 於 2014-9-2 00:45 發表

重有369??
我唔知喎.....

由見呢個高妹, 比佢入房,  到一直玩落去,,,, 我都唔知佢收幾多....  系差不多想上房,  問佢先知價...

話唔定仲有 369 呢 ?      又話唔定其他場有呢  ?

發新話題