發新話題

唱淫 k

唱淫 k

獨樂樂, 不如眾樂樂.
我經常都一個人上路, 有時都幾悶. 起碼食飯都少 d 餸........

最近同班淫友, 去卡拉 OK 夜總會, 飲酒, 搵女玩仲開心,

由於自己夜收工先上, 個場大部份女都比人立晒.     
班老友就好 d , 有晒相好又剩,  不愁無女坐.

但有位老友 A,   前一日約好左女女, 都被放飛機,,,真慘.  

無他, 我老友A 專玩長腿,   而放飛機呢個囡囡我上次都見過, 的確高質, 樣又幾唔錯. 身高腳長 , 過夜千 5

果日, 班友到步後,   老友A老定, 無同女女通知聲再確認, 成班去左食飯先再返去夜總會,

可能因為甘樣, 條女比人 mark撚左h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />   我老友佢 愁過 李莫愁. ..

到自己到左之後, 同呢位老友睇左幾轉都唔岩眼緣, 是旦啦…. 當今次自己玩,自已飲, 算數.

但相熟 mami 見狀, 覺得我 2 個甘樣  ,  唔太好玩, 點都要一人整返件先開心,

佢好有心,,,, 不停安排女女入房比我地兩個睇.,  雖然當時已無咩女,,, 一件. 兩件甘樣入房比我地睇

叫做好彩, 老友好快要左件岩心水長腿妹了,       剩返我..  一個人坐左,玩左半粒鐘左右.

Mami ,等多陣, 睇下有無 d , 響其他房只陪坐, 而已收工既比我.
無幾耐黎個一件好高大既入黎,,,

我果時坐系度玩, 見條女著埋高根鞋, 我感覺有成 18甘高,

自己出開報告, 成日都話鐘意高挑, d  js

但今次有少少嚇親, 真的太高了.         人一世物一世, 乜都試下,

玩開覺得佢又唔錯喎, 斯文溫柔, 我最 like,

幫我頂唔少酒.

班女當中, 有個傻既,,,, 玩到癲, 仲打人鬼甘大力,   但甘樣就好玩好多夠氣氛

大家高高興興, 玩左晚,  

最開心有次我地約左當中一條女, 同佢 2 個姐妹去莉莉瑪連玩,
比佢地玩謝, 我同一老友 B   Wing晒,   湯住走上 MK  ,,,

今次老友報仇成功, 飲到條女醉貓甘,,," />" />" />" />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" />" />" />" />   

佢條仔, 我另一老友C  果晚就無運行喇 ,,,
條女比人隊到甘醉,,,, 老友C   佢果晚無 happy…….

好啦玩到甘上下 ........ 又系時候上房做愛做既事….

可惜鐘意長腿, 但比放飛機既老友 A    Mark果件女女唔過夜我老友唔 like , 放左佢走….

我果件同樣唔過夜,,,, 1 Q 1 K,
好照殺….

甘各位老友大家系房同女女做 d , 大家都明啦      …..唔多講
總括黎講,,, 一班人., 甘樣又玩又飲, 確系 Happy.

人頭 3,,,,系今次 1 米 7幾女女相...

另外 3 張.....系上次去呢個場, 我坐既女, 約出去行街時偷拍既,,,

附件

2014-9-1 12:22, 下載次數: 79 , 閱讀權限: 30

今次女主角

2014-9-1 12:22, 下載次數: 69 , 閱讀權限: 30

2014-9-1 12:22, 下載次數: 75 , 閱讀權限: 30

2014-9-1 12:22, 下載次數: 64 , 閱讀權限: 30

上次女主角

2014-9-1 12:22, 下載次數: 69 , 閱讀權限: 30

2014-9-1 12:22, 下載次數: 63 , 閱讀權限: 30

2014-9-1 14:23, 下載次數: 69 , 閱讀權限: 30

上次女主角正面相

我報仇成功,10:20,代表作重對冧佢

好勤力咁介紹囡囡果個靚女唔係mammi嚟架!

引用:
原帖由 blackjackal 於 2014-9-1 12:47 發表
我報仇成功,10:20,代表作重對冧佢
你就報仇成功,難為我!

回復 3# 的帖子

應該話係靚女

回復 4# 的帖子

有人做錯野,佢借醉者

引用:
原帖由 blackjackal 於 2014-9-1 13:11 發表
應該話係靚女
我都想果個靚女可以轉做mammi

引用:
原帖由 oldpig 於 1/9/2014 13:22 發表
我都想果個靚女可以轉做mammi
一定會嘅

發新話題