13 12
發新話題

[新手出Post] 先去天池摸門釘,之後轉戰足安康

[新手出Post] 先去天池摸門釘,之後轉戰足安康

前篇

剛剛呢個星期忙到出汁,所以遲遲未出Post。
話說上星期六同D Friend食完飯,冇節目,身痕痕想鬆一鬆。醒起之前D師兄門提過,話天池唔錯,近近地飛車過去。

點知去到落左閘,即刻臨急抱佛腳上黎呢到睇下有冇其他好介紹。就係咁,就過左去足安康!

入正題

首先講下地點,交通好鬼方便。門口夠低調,o係樓下撞到熟人都唔會瀨野。大閘似有還冇,完全冇錯。
一句講晒,又安全、又

調!

上到去得一個客做緊,跟住入房換衫沖涼。夠水力,水夠熱,洗手間同毛巾都唔臭。非常好!

床有暖墊,包保唔會凍親。Part 1手法大師級,按完週身鬆晒。Part 2簡直係文字不能夠形容,互動性高、技術好、認真,佢慢工、我出晒貨。

個人滿意度 9/10

扣1分係因為技師熟於中女行列,不過學師兄門話齋,

手法好、服務好,通常都係小中。要90後通常

手法

服務差DD!

臨走沖多次涼,不過D水有少少唔夠熱。另外

技師身材為乳牛型,有興趣師可以Try Try。

技師好似叫小雲!

小弟首次發帖,如有任何不當地方,請多多提點及包涵。謝謝觀看!

唔知點解,D字排位亂晒!

乜咁客氣呀!
要抄就唔洗咁耐先出Post la,多謝你對我o既否定!

我下次出Post要再「寫」好D至得啦。

10:30pm,算唔算夜?
引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-3-15 16:34 發表
落左閘?
好夜去咩

Oh no, 咁如果好似夜鬼兄你咁夜先出發。請問有邊D選擇呀?
引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-3-16 05:32 發表

尼個時間尖沙咀區唔少已經收左lu

收到, thank you
引用:
原帖由 lomodiu 於 2014-3-16 15:00 發表

如果真係要咁夜最好打個電話去先

四張紅衫魚
引用:
原帖由 luckyboy13 於 2014-3-17 17:09 發表
落樓收費如何???

可能我太敏感o拉, 係我誤解左。對唔住!

不過我係直接打o架, 我Brower用Google Chrome的。唔知有冇關係?
引用:
原帖由 好淫一個 於 2014-3-17 20:23 發表

CHING係咪誤會左呢?

如果排到亂晒,好大機會係你用WORD或者EXCEL打完先抄過去.
如果直接版面打字,好小會出現咁情況.
1986兄都可能係咁意圖啫

13 12
發新話題