發新話題

留港消費~~~~悅來方一試

對場生意手法感到失望 , 要去既索性唔駛理果廿蚊 , 費事煩

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-9-2 13:21 發表

睇完咁多CHING討論呢間野既房間收費.
得出既結論係:上到去入房前,問清楚係咪收238,
如果答左你係收238,就算比間水療房你用都唔駛加錢,
唔好學我咁玩完出去埋單先問街街會員係咪平廿皮.

其實呢間野D女都唔 ...

Haahhahaaaa, 師兄你就有所不知啦, 岩岩星期六我上過去, 一黎已經比咗間有得沖涼嘅房我, 我心知亦睇咗報告呢間房收258, 但我都扮下嘢問係咪238, 女女就好溫柔咁話有涼沖係VIP房收258; 咁好啦價錢清楚就沖涼先啦, 沖完女女就校岩時間入房, PART ONE DUP得都幾好, 幾有心機技術唔錯; PART TWO就出事啦, 開價如果要摸排洪收費$200, 仲只係比摸上路, 咁我咪話太子旺角都係收開$100, 女女竟然話我錯啦, 只係排洪唔摸就係$100, 要摸就要$200, 最爆係佢話自己係尖咀過黎一路都係收開呢個價....OKOK我都知尖咀係呢個公價, 但佢唔係尖咀女女質素嘛, 後尾佢見我都無咩反應, 好"大方"話$100都可以摸---隔住衫摸, 摸咗下又話太大力, 再摸又話唔好掂到粒LIN(佢話痛)....咁嘅情況我都無咩MOOD啦, 比佢CHOK多兩CHOK出咗就算; 事後諗番應該企硬, 唔排洪, 但當然又係細佬戰勝大腦啦.....CHOK住度氣走都唔記得問女女咩名, 但應該係師兄形容呢位 "另外仲有一個中女CHING應該岩口味既,年紀四十以上,但望落有D韻味"

引用:
原帖由 xraybear 於 2012-9-4 14:56 發表

Haahhahaaaa, 師兄你就有所不知啦, 岩岩星期六我上過去, 一黎已經比咗間有得沖涼嘅房我, 我心知亦睇咗報告呢間房收258, 但我都扮下嘢問係咪238, 女女就好溫柔咁話有涼沖係VIP房收258; 咁 ...
老尖做過落難旺角以為上菜
好心條女照下塊鏡跟番個現實世界而行la

200買個飛機杯好過益佢
c兄去少間la

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-9-4 15:01 發表

老尖做過落難旺角以為上菜
好心條女照下塊鏡跟番個現實世界而行la
200買個飛機杯好過益佢
c兄去少間la
我都有同佢講旺角太子都係公價$100, 同埋唔比摸不如我自己攪掂啦, 佢仲串番我又點同呢, 佢手勢好好喎...其實有時出黎玩都唔係多一二百嘅問題, 最唔順氣係好似搶咁亂咁開價....

引用:
原帖由 xraybear 於 2012-9-4 15:25 發表

我都有同佢講旺角太子都係公價$100, 同埋唔比摸不如我自己攪掂啦, 佢仲串番我又點同呢, 佢手勢好好喎...其實有時出黎玩都唔係多一二百嘅問題, 最唔順氣係好似搶咁亂咁開價....
我知有部份旺角場囡囡up到150, 服務好又ok既150我個人都會接受, 200就肯定齋dup跟住埋單no tips

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-9-4 04:18 發表

場生意手法唔好囡囡好,咁即係仲去定唔去?
專登去就唔會,不過經開嗰頭都可以再試,不過入房前問清楚價錢先

引用:
原帖由 xraybear 於 2012-9-4 15:25 發表

最基本要摸波仔la

引用:
原帖由 xraybear 於 2012-9-4 14:56 發表

Haahhahaaaa, 師兄你就有所不知啦, 岩岩星期六我上過去, 一黎已經比咗間有得沖涼嘅房我, 我心知亦睇咗報告呢間房收258, 但我都扮下嘢問係咪238, 女女就好溫柔咁話有涼沖係VIP房收258; 咁 ...
support

發新話題