發新話題

落都跣低實錄(囡囡爆出驚人內幕)

引用:
原帖由 表弟 於 2012-4-20 08:21 發表
唔係擦鞋講句
始終都係信街街c兄報告穩陣
睇過友台好多尼個場報告一致大獲好評...心動
一兩個報告未必會信
但係友台咁多c兄連同版主試完凱旋而歸
仲可以影到咁多擺pose正相
開大唔駛去到CP ZMT咁遠 ...

引用:
唔係擦鞋講句
始終都係信街街c兄報告穩陣h:" />
一兩個報告未必會信

引用:
幫佢影相係版主
冇同佢做服務

係經理安排要配合影相
擺post露bra係應版主要求
幾多人寫幾多網評唔知道
總之試場同影相來來去去都係果幾個版主
唔少囡囡要幫公司推廣要咁做
好多姊妹都知佢地係版主
唉..... 樓主.....  友台果邊...得少部份 C hing 既 post 先信得過咋...
其他就...

話分 兩頭....倒不如睇多 d  ...參考多 d   呢邊街街兄弟既 分享好過 ...

lee 邊多玩家....果邊多作家.

引用:

一兩個報告未必會信

想借d意話影相留念~~用尼出post
點知囡囡見我舉起手機即時大聲喝止
變面神速兼且非常之兇
問到囡囡之前合作被影相片晌友台已出post
何解今次大驚小怪
而且唔止佢一個
其他囡囡固之然有份
有唔少友台c兄順利影相留念成功仲擺埋靚post
囡囡逐一回答全部乃假像
幫佢影相係版主
冇同佢做服務
係經理安排要配合影相
擺post露bra係應版主要求
幾多人寫幾多網評唔知道
總之試場同影相來來去去都係果幾個版主
唔少囡囡要幫公司推廣要咁做
好多姊妹都知佢地係版主
即係話比你知
你睇到既咁多人咁多報告全部係分身流野鱔稿lor
你中招了

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-4-20 11:52 發表

即係話比你知
你中招了
腸仔 C hing.... 平時好少見你出 post 既

有無 d 咩相頭 OK 既....可以推介下比我啊...

thx......

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-4-20 11:52 發表

即係話比你知
你中招了
6台咁x賤嫁

其實好多開大場都係做一打一,好狗

引用:
唔係擦鞋講句
始終都係信街街c兄報告穩陣h:" />
一兩個報告未必會信
有樣野想提醒c兄
報告既女主角今次有難
一來比公同知道佢服務影晌公司聲譽
二來比果邊班綜援組打手知道邊個爆晌口
仲唔拿拿臨打比場經理省條女
順便晌<數目字國產寫狗台>果邊出番段什麼同行踩場啟示公告澄清
話c兄作野之餘仲累埋街街
情況再嚴重d分分鐘班綜援組打手踩上場插條女
甚至<數目字國產寫狗台>幾隻鄉郊高層親自上去插
總之條女今次比人搖到慘過搖錢樹la

發新話題