發新話題

照含飯局(12) 富濤擔架床之旅 火車站假死街霸

照含飯局(12) 富濤擔架床之旅 火車站假死街霸

同賣菜專呃秤果條茂利坐露天麥記
今次帶佢北上明益9佢
咬住個包手機上下街街隊口老萬不知幾幾爽甜
歎完茶例牌9硬
搵d後生女中醫搞搞佢穩能陣
點解今次揀富濤
原因好能簡單
就係因為上尼做功課無意中入技師分享區瞄到尼件索野 http://www.saunaguide88.com/forum/forumdisplay.php?fid=102&page=1

就係咁能樣試左佢
條女真人唔能差
姣到出汁
似足下低塊田
d水夠多
對野超彈手
上下任玩
不過有個動作我會諒解.............................借d意睇我指甲
咁都岩既
唔能通d指甲綑能晒黑邊+4周圍摸+手有油仲比你摸咩
條女我比95分la

冇坐公司車
慢步行去火車站當散步
差d比條大陸能嚇9死
好能心訓街訓好d la

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2012-4-15 08:17 發表
今次帶佢北上明益9佢
歎完茶例牌9硬
點解今次揀富濤
原因好能簡單
就係因為上尼做功課無意 ...
真人跟相在幾成似呢?

喱個似唔錯..........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

又幾X正喎!仲可以打井!咸兄請問有無攞佢電話?可以俾我嘛?

引用:
原帖由 desert_cat 於 2012-4-15 10:16 發表
又幾X正喎!仲可以打井!咸兄請問有無攞佢電話?可以俾我嘛?
我幾時話可以打井
其實c兄到尼1刻係咪未分清楚摸西同打井既定義
電話冇lor

睇AD相都覺得呢條女應該幾放,我都睇中左佢
未有時間試
卒到出晒水,咁有冇試吓深入D得唔得

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2012-4-15 08:17 發表
今次帶佢北上明益9佢
歎完茶例牌9硬
點解今次揀富濤
原因好能簡單
就係因為上尼做功課無意 ...
你d咸魚夠呃d師奶la

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2012-4-15 10:38 發表

我幾時話可以打井
電話冇lor
有得摸蜆都同打井爭無幾遠啦,我都心滿意足!

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2012-4-15 10:38 發表

我幾時話可以打井
電話冇lor
引用:
原帖由 desert_cat 於 2012-4-15 11:47 發表

有得摸蜆都同打井爭無幾遠啦,我都心滿意足!
睇尼仲未識分

發新話題