發新話題

深圳食兩餐愉快報告!

引用:
Originally posted by DLFII at 2005-11-17 04:11:
..

Thanks brother robertchan for his strategy.

I went there today.  As robertchan always recommends Japanese style, there must be something special, I believe.  So I insisted Japanese style ...
多謝報告..前列線部詳盡..歡迎你的加入..:D

引用:
Originally posted by qqkant at 2005-11-17 12:20:
再贴D相就好啦 ,宜家时日进步左啦 ,吾贴相就太OUT,建议以后各位BRO出游时多带相机,拍番D靓靓相比大家分享吓
多謝提議..貼圖區相片也一流..

打的由羅湖定黃崗去近啊!多少車資呢?
Thanks !

引用:
Originally posted by bighead44 at 2005-11-17 15:36:
打的由羅湖定黃崗去近啊!多少車資呢?
Thanks !
你想去邊間?
如果是鳳凰,近羅湖,的士唔洗 $20,巴士 17號可到。

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-11-16 12:34:
多謝骨總報告!!!一個字"精彩"
想問下在田貝打保齡 幾錢,叫咩名? 骨總可唔可以介紹一d保齡球館比小弟? 最好近畢打奧個邊~萬分感激~!!
嘉洋城既服務真係唔掂~經常無人理,而且小弟唔喜歡d到喉唔到肺既 ...
係朋友帶我去 , 正確位置都唔係咁清楚 , 記憶所及好似係近以前東京酒店o個條街.

引用:
Originally posted by 咸濕佬hello at 2005-11-16 18:00:
小弟前前後後到過三次小嘉,過埋夜果兩次都係按前裂線,第一次到喉唔到肺簽伍十大元,第二次自己親自揀相,我頂!相中人同真人係兩回事but有意外驚喜,推油力度好之餘仲褲都同你除埋按pat pat,連後眼都係咁不停同 ...
Thanks for sharring your great report.

引用:
Originally posted by 鈴風∼ at 2005-11-17 03:30:
看來我們的骨總對hj情有獨忠的
一時時睇心情.

引用:
Originally posted by qqkant at 2005-11-17 12:20:
再贴D相就好啦 ,宜家时日进步左啦 ,吾贴相就太OUT,建议以后各位BRO出游时多带相机,拍番D靓靓相比大家分享吓
我地唔係記者亦非旅遊 , 巴打們帶埋相機北上玩樂暫難於實現 , 除非個人喜好.

發新話題