發新話題

深喉皇牌

引用:
原帖由 Fai 於 2009-6-5 16:32 發表
點解次次提起深豪@*都要引起d罵戰呢?
人地出report咪由得佢囉,搞到又要咩維護,又報寸做二五,有d無謂同反感囉!
有同感fai兄
有報告關於佢實有fans護航唔想人講rr地頭
一係就話ad仲r頭
講真尼幾年尼@*既報告有幾多有幾詳細
今次仲有c兄話現有幾個版主追過佢但係追唔到
咁佢都知好野
男歡女愛如果係有咁既事唔覺有咩問題wor溝女之嗎
我諗最慘係我
連@*係點既樣仲未知

引用:
原帖由 巴士男 於 2009-6-6 02:49 發表
佢識2年就講到好似好交心
你骨資真多啦
小弟都出過報告 ,找好也忘記幾時
就係有你呢d人 ,自命清高,博好感~~'' 枉作小人囉~ 朋友~_~ 2個字 好遠好遠 囉~~
識人2年叫朋友....找個骨女4年既話係吾係做女友先~~~
次 ...
巴士兄long time no c wor

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-6-6 10:32 發表
一早上來,見到咁熱鬧,真係想吾插嘴到吾得,所以我無潛力做CD ROM,因為我多事。。哈哈
其實係FORUM到關於@*既REPORT吾多,但係都係正面既報告,我見吾到有人去傷害佢喎,又無人BLACKLIST佢,寥寥幾個REPORT都係話 ...
桑拿場有唔少尼類客
想私有化居多
往往不自知自己會阻囡囡揾食
但係又唔能夠照顧生活所需
如果囡囡每月只服務夢想私有化人士等乞米

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-6-6 12:48 發表

有同感fai兄
有報告關於佢實有fans護航唔想人講rr地頭
一係就話ad仲r頭
講真尼幾年尼@*既報告有幾多有幾詳細
今次仲有c兄話現有幾個版主追過佢但係追唔到
咁佢都 ...
睇黎你要去深豪實地考察同@*碰一碰面先得

好奇怪
通常批評或者質疑既人大多數對論壇冇乜貢獻
點解..................

咁抝法@*唔慌唔紅

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-6-5 12:30 發表
註冊時間2008-3-5

c兄1年幾以尼只得兩帖, 果然語出驚人, 相信講完慣性唔會負責任拍拍patpat又會閃左去, 等你地諗餐死
尼招高呀

發新話題