發新話題

王甘海岸正骨衰過二等公民谷氣走再去邪降火

引用:
原帖由 rayhk 於 2009-9-22 10:45 發表
黃甘海岸呢種豪華場唔係我地去, 係比有錢佬去
唔想貼錢買難受, 就去番細場吧
我又唔同意喎,一個香港人去呢D場絕对花費得起喎。
香港D細場隨時埋單都貴過佢啦...Ching

回復 15# 的帖子

不如佢唔好招呼香港人啦,
剩係国內有錢人,
睇佢可以幾硬正。

回復 15# 的帖子

所以所有費用,最好似港式,寫明全包。做得好,服務用心,再比小費。

這樣就可免爭端,客人唔洗受埋的無謂氣!

Support  brother, blacklist this rubbish place.

that's also one of the reason I don't like to go to those expensive sn.  I would have higher expecation from them as long as they want more tips.  I can understand they spent money to decorate the place so they charge more.  However, if they don't have good service, why I still have to pay more tips.

引用:
原帖由 Mars 於 2009-9-22 00:32 發表
唔 係 化 , 50 小 費 都 黑 面 , 係 我 搶 番 張 小 費 單 , 改 寫 0 , 等 佢 黑 得 咁 過 癮 .  
兩年前我都試過,係細外途圓,簽50嫌小 ,叫我簽多D,我谷鳩氣連將簽小費單都搣爛, 一蚊都唔比,激能死佢.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-9-22 19:36 發表

兩年前我都試過,係細外途圓,簽50嫌小 ,叫我簽多D,我谷鳩氣連將簽小費單都搣爛, 一蚊都唔比,激能死佢.  
good job

發新話題