發新話題

Ask wordings???

應該有尼回事.

飛X,法式,面對面,心口碰心口,用大比罅夾住你條XX,然後盡量搞你出X,不

過到最後,個bg都會根皮力盡地用手hj,因為實在太累,頂唔順!

其實都幾過癮架!飛X的%%號都幾落力架,face normal ,ser good!

[ Last edited by 試用就要上 on 2005-11-26 at 04:26 ]

老友你用咁多X不如唔好講

引用:
Originally posted by 試用就要上 at 2005-11-26 04:25:
飛X,法式,面對面,心口碰心口,用大比罅夾住你條XX,然後盡量搞你出X,不

過到最後,個bg都會根皮力盡地用手hj,因為實在太累,頂唔順!

其實都幾過癮架!飛X的%%號都幾落力架,face normal ,ser good! ...
法式幾錢呀? 大比罅夾住,mm 咪成腳油,有無洗架,唔係下一手咪好唔乾淨?

引用:
Originally posted by 火都來 at 2005-11-26 10:39:
我睇過 d 日本仔網站,  fj  係會用 腳指 , 腳板, 去弄到你 high 死而出...
我都好想試... 不過 大陸 mm  的腳有幾 clean 真係要諗下.. 加上佢地腳皮又硬又厚...... 都係算數..
火兄,非常同意你的講法!

引用:
Originally posted by 火都來 at 2005-11-26 11:56:
講真丫... 有時自己 d 女 用腳仔細細力咁踩係 jj 上面 (隔住條褲) 真係即刻 "硬" 晒.....
不過因為唔會叫自己 d 女 機機 , 真係好想試下  fj 有幾 high

唔得啦.... 諗起都 硬硬地... 今晚好想 上路 ...
just do it la巴打~!!

引用:
Originally posted by 火都來 at 2005-11-26 12:55:
你話 上路 定係叫自己 d 女 做 fj 先 ...
哈哈
當然係上路啦~
叫自己女人做呢d野點得架~一陣佢以為我變態........

發新話題