發新話題

深喉皇牌

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-6-7 12:51 發表

妖~~見過你la
你根本就係28離左婚既前夫

而家領緊綜援丫嗎
唔想佢揾到食唱衰佢
c兄積下口德la
佢把口點衰係佢既事
版主已經踢爆左佢la
做人留一線好d

引用:
原帖由 hunggo 於 2009-6-7 12:19 發表
各位c-hing 唔好意思我唔係閃左 , 只不過同D朋友到外地旅行吧 , 打開街街至知道, 上次的言論引起禁大回響 , 如有關內容令到某此c-hing心情吾好 ,在此講聲 sorry , 其實本人出入骨場已有8至9年光景很少出報告 , 喜歡隔外觀火...
c兄似乎喜歡隔外撥火多d
少句聲當幫忙la

引用:
原帖由 中女情人 於 2009-6-7 12:46 發表
言論既野好自由既遮 不過並唔等如可以隨便傷害人lor, 既然係成年人最基本要懂得尊重下人 我自己冇乜所謂wor, 正所謂孫仔都有話之你 只不過想了解兄台上次的言論係憑空想像定係有理據咁遮
冇乜可能會答到你

我少出報告就是因為會有不同的迴響覺得好麻煩 , 岩睇的當然冇問題 , 唔岩睇的就話系流料 , 又話唔好傷害人 , 但又要人引經据典拿出證据來 , 吾通 lonely c-hing列出的內容又是假的嗎? 所謂事實正是本人和@*的經歷 , 那時是深麗時代 , 主任是亞華及亞霞 , @*剛來了三四個月時我巳是她的熟客 , 那時最紅的不是@*而是 @^ 和 ##  , 當@^被恭on捉了之後@*才紅起來.

雖然有很多 c-hing 都想知道 @* 的背景 , 但知道又如何 ? 想見她便 Call 她便可以 , 即使她的Call 鐘也要排隊 , c-hing不想等找其他技c都得 , 何必自討沒趣 , 深記還有大把好玩技c ; 曾幾何時我亦為 @*徹徹底底的沉過船 , 簡直不能自拔 , @*亦同我好認真的傾了很多次 , 她為免得失想改变客人身份的熟客時 , 她會對你說你是好人 / 你要尊重我 / 我們是好朋友 / 我倆的發展等到不再骨女時才算/……)等你覺得她沒有玩你 !那樣她又多了一個守護者 , 當然 , 那時我沒有當場踢爆免得日後找她時鑑介 ,直到現在我想見她便就會預先Call , 然後玩個痛快便算 , 不再有心理包伏 ,總之, @* 在骨女中算是一個好人 , 因她不會騙你錢 , 最多都是騙你的感情吧(都是自己衰自作多情),

AV c-hing 請勿再將街街c-hing們談論 @* 的內容又爆料給她知道 , 免得大家不好受 !男人對女人的事心知便算 , 不需吓吓攞出嚟講 , 因我(@*)都是有骨品的人
,
雖然不能和 @* 天長地久 , 總算是曾經擁有 , 所以我絕不會公開在房裡發生什麽事 ?! c-hing們理解.希望不用再回覆!!!

c兄可能有所誤解, 講來講去以為尼度好多人想知@*既野, 咁你就大錯特錯 相反唔少人對佢冇乜大興趣, 如果唔係佢會有唔少報告, 可惜佢既報告少得可憐, 桑拿街開網至今6年唔該c兄自己計下, 只不過好日冇佢報告, 遇岩關於@*既報告又會有人企出尼話維護而引起爭抝咁解(好煩 ), 反之勸你地唔好捧到佢上天

另外個個直指你唔係人地沉唔沉問題, 係你老屈現有版主個個去溝佢但係又溝唔到, +埋其他c兄出報告所以先至咁紅(係你親口講架), 居心何在?証據何在?我自問連佢本人係點既樣仲未見過, 番查所有版主紀錄冇一個出過@*報告, 一直迥避尼個問題有冇責任!仲算係社會處事既成年人嗎!好似尼個point提都冇提過wor

回復 76# 的帖子

食得咸魚抵得渴
老友講左既野兜唔番
大人大者事非做人情好冇品遮

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-6-8 01:56 發表
c兄可能有所誤解, 講來講去以為尼度好多人想知@*既野, 咁你就大錯特錯 相反唔少人對佢冇乜大興趣, 如果唔係佢會有唔少報告, 可惜佢既報告少得可憐, 桑拿街開網至今6年唔該c兄自己計下, 只不過好日冇佢報告, 遇 ...
最無辜係我tim la
莫講話@*小弟直情深濠去都冇去過

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-6-8 02:21 發表

最無辜係我tim la
莫講話@*小弟直情深濠去都冇去過
Zoomam 兄 搵 日 日 頭 你 請 我 去 深 記 , 一 齊 坐 係 大 廳 飲 杯 野 ,技 師 行 來 行 去, 我 咪 講 俾 你 聽 邊 個 @* 囉 我 今 日係 大 廳 都 見到 佢 , 神 情 汒 然 , 有 一 雙 黑 眼 圈 , 唔 通 真係 受 網 上 語 論 影 響 ?
We can fly so high and never gonna die

發新話題