發新話題

請問深圳瑪亞城

引用:
Originally posted by angus at 2005-11-29 00:30:
两年前左右几乎隔日去,o个时有收加一架!!
月光城2001~~2003我都去好多,到現在有d朋友仲有去,冇加一呢回事喎,你有冇記錯呀....

[ Last edited by sunny125 on 2005-11-29 at 22:01 ]
[color=red]半生脂粉叢中打滾[/color] [color=blue]落得酒醒今宵何處[/color] [color=green]抬頭仰視虛空寂寂[/color] [color=ping]臂扭千嬌盡是回憶[/color]

月光城2001~~2003我都去好多,到現在有d朋友仲有去,冇加一呢回事喎,你有冇記錯呀

引用:
Originally posted by davidking1107 at 2005-11-29 21:15:
瑪玡城小弟去過二次,一次成班Friend夜晚去,Dup完二粒鐘,食完宵夜去睡眠區,第日朝早走人。感覺好好。第二次帶埋私家飯盒,冲完涼上樓,時鐘房,感覺又好好。各位Bro試吓。
時鐘房?? 什麼來的??點計架巴打~

引用:
Originally posted by angus at 2005-11-29 23:52:
绝对无记错,o个时唔识返企屋都识去月光城,点会记错!!
唔係撩事鬥非呀!為求真相,請問巴打月記按摩房共分幾區?
[color=red]半生脂粉叢中打滾[/color] [color=blue]落得酒醒今宵何處[/color] [color=green]抬頭仰視虛空寂寂[/color] [color=ping]臂扭千嬌盡是回憶[/color]

請問巴打月記按摩房共分幾區

02年我全年都有去,一定冇加一!
別打擾瑪雅城,請去番月光城區討論,thank you !

發新話題