發新話題

A-go-go bar 小小資訊

曉士兄,囡囡講英文還是講泰文?

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-4-18 06:53 發表
曉士兄,囡囡講英文還是講泰文?
佢地都識簡單英文架 la...

話晒. 都叫做遊客生意 la .....

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-4-18 06:52 發表
港紙約1100又唔算貴,而且飲一杯野百零銖齋坐係度睇囡又幾享受渦!
老實講....以當時氣氛...你一定唔會齋坐齋睇甘 on 9

一杯 Lady drink 百零銖又唔算貴 .... HKD 40  左右.

兩個月前我去布吉都去左間gogo bar, 係巴東果頭, 飲野200 baht, 請女女飲150 baht,  果條女真係超索,似泰國明星咁既level, 唔理佢係咪整容啦,至緊要夠索同真奶, 170cm高, 34C 走肥, 佢話自己大學生, 聽佢講d英文都算幾好, 同佢吹水都吹左2個鐘,之後黎多 2Q, 加加埋埋由上房到走人都差不多4個鐘, 佢收我ST 4000 baht, 物超所值。

引用:
原帖由 476 於 2013-4-19 03:13 發表
兩個月前我去布吉都去左間gogo bar, 係巴東果頭, 飲野200 baht, 請女女飲150 baht,  果條女真係超索,似泰國明星咁既level, 唔理佢係咪整容啦,至緊要夠索同真奶, 170cm高, 34C 走肥, 佢話自己大學生, 聽佢講d英文都算 ...
4000 真係超值
米七有波走肥
真係可遇不可求
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 曉士 於 2013-4-18 08:05 發表

佢地都識簡單英文架 la...

話晒. 都叫做遊客生意 la .....
可惜我連簡單英文都唔識
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-4-19 20:30 發表

4000 真係超值
米七有波走肥
真係可遇不可求  
最怕係遇到人妖者!

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-4-19 21:53 發表
最怕係遇到人妖者!
真係驚架
不過 go go bar 應該唔會既
希望大家都食到好野

發新話題