19 123
發新話題

A-go-go bar 小小資訊

A-go-go bar 小小資訊

最近過左泰國芭堤雅玩幾日, 有晚一條友有機會偷跳....    
正正經經先 dup 過骨,  跟住過酒吧街, 蒲 A-go-go bar.

呢度我個人首選一間叫 " BACARRA " 既 bar...
呢間以前都有黎過,  無他.... 覺得 d  囡夠多, 環境舒服 , 坐椅又好坐..

Bacarra , 分上下 2 層,,,,  問過囡囡,,,, 全數加加埋埋過佰件....
下層 d 囡跳舞叻 d , 身材高 d ,  有 3 點式,  有無上裝 ,
上層就似學生妹 d ,  身材無甘高 , 著水手 / 校服裝甘....

玩法系... 首先入去搵個位坐. 叫杯 drink ,,, 依家大約 170 銖 .  ( 我上次去 150 銖 )
你可以由呢一杯開始,,,,只飲呢一杯唔再嗌,   唔坐囡,   就甘樣坐一粒鐘 , 2 粒鐘. 甘就 170 銖埋單.
But ,,,, 無理由甘就算架啦..... ???  

呢個時候,  有條未上台既女,,, 叫侍仔問我可唔可以請佢飲野 , ?
見佢唔錯... 叫佢坐黎睇下咩環境先....
女女坐台,  你要請佢飲野架,,,, lady drink 150銖
每 氹 到客人請飲一杯,,, 佢地都可折帳 ... 有 $ 袋.  
所以周不時飲完叫你再請過...

因為有經驗,,, 無下文既野,,,,唔好花 $  dump 落去.
又因為呢件女女 cool 牙既...  驚佢工作時整親我,,,, 於是向佢上台跳果陣, 我以經搵個第件.   

第 2 件同樣系下層女女, 但頂到盡米 6  高,  
佢未跳完舞, 我已經行佢前面, 請佢陣間過黎坐,

請佢飲野之餘, 傾吓計,  同佢講岩岩去完 dup 骨過黎.
佢好能主動,,,, 問我想唔想再 dup ?     我一口 OK.   
就甘,,,,  同佢 ST ( short time ) 爆房.  

ST = Short time =  2500 銖
LT = Long time  =  4000 銖

(  一般如果時間仲早,,, 囡囡系唔想 LT 的.... 因為情願走多幾轉,,,, 可搵多幾轉 $ . )

但無論  ST / LT ,  都要比  bar fine 錢,, 即系比 $ 個場,  先可以帶囡走.
bar fine  700 銖     ( 我上次去 600 )

比完錢,  囡囡就換衫, 同我出去啦....
囡囡肉金錢,,,, 佢會要求比埋,  但我呢刻暫時唔比,  我同佢講返酒店先比.

ST 一般都系附近酒店,,,, 囡囡話系同 Bacara 同一個老板 . 新開一個月, 佢都未黎過甘話.
房錢 300 零銖 ,  叫 OK 既....

先 2 人沖涼,,, 跟住都系調情 , 入正題 ,  當然無東莞式既服務啦 .
囡囡雖然唔高, 但幾靚又好笑容 ,  拍過佢正面相, 可惜比佢 delete 番......
皮膚好滑,,,,  但覺得系假波 ,,, 即刻扣分.
前前後後, 一個鐘左右甘上下啦.

比左個 Line App  A/C 我 , add 左佢,,, 個幾日都有聯絡....
另外自己又搵 d   "  附近的人",,,  有中. 有泰,  add 左做朋友.   

唔知...????...哈哈..

其實我有影少少相架..... 但 delete 左唔想比人發現..
唔知有無有心人,,, 幫我 post 上黎呢.....

( 共洗費  =   500 酒水  +  700 bar fine +  2500 ST +  300 幾 hotel  =  4000 銖左右 )

HKD 1100  左右
就甘....比我蛇左出去 4 個鐘去偷跳嘞....  

LADY DRINK 150銖,唔算貴喎

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-4-17 16:21 發表
LADY DRINK 150銖,唔算貴喎
今次目標清晰,  又要夠快....

只坐過 2 條囡 , 2 杯 野....  平啦...

玩女我都係選擇大陸
始終熟路 D
同溝通到 (因為我唔識英文)
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-4-17 21:25 發表
玩女我都係選擇大陸
始終熟路 D
玩女,又唔係叫你溝女,駛鬼識英文咩

上大陸黎計,
我都唔識煲東瓜
d女又唔識白話,咪又係咁玩

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-4-17 21:25 發表
玩女我都係選擇大陸
始終熟路 D
錢    =    就系語言啦..... 門兄..

比 $ 佢地.  就同你出去.... /  同你做  .... 甘簡單 lor.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-4-17 21:48 發表

玩女,又唔係叫你溝女,駛鬼識英文咩

上大陸黎計,
我都唔識煲東瓜
d女又唔識白話,咪又係咁玩
引用:
原帖由 曉士 於 2013-4-17 22:10 發表

錢    =    就系語言啦..... 門兄..

比 $ 佢地.  就同你出去.... /  同你做  .... 甘簡單 lor.
0 溝通又爭 D 既
加上服務、價錢都覺得大陸好 D
玩過兩、三次都係覺得一般
係曼谷桑拿 D 女好靚
不過價錢都唔平
希望大家都食到好野

港紙約1100又唔算貴,而且飲一杯野百零銖齋坐係度睇囡又幾享受渦!

19 123
發新話題