36 12345
發新話題

新手報告(10) 酒後夜探港都

新手報告(10) 酒後夜探港都

好耐都無寫報告,今次試新地方所以都要寫一寫!哈哈!

同兩位友人去飲完酒,當然去雀仔按摩下啦。。。半夜5點幾去到,無咩人。服務員態度ok,硬件都可以。之後叫經理帶女。。。先知原來有三個價!!真係估唔到。。。jc都分左,有d淨係做208,有d 258。。。。仲有。。。大家應該明嫁啦。。!
不過可能太夜唔太多女,幾經辛苦。。是但揀左個。。。因為都好眼訓又飲完酒。。。號碼唔記得。。。我個人唔會再搵。。。所以大家都知今次報告總結嫁啦。。。

我做258,part 1麻麻。。。求其!
Part 2 都係麻麻。。。果凍有用手。。。波推都係麻麻。。之後冰火。。不環保的!之後吹左大約5~7分鐘。。。竟然用手?!之後搞完仲早走。。。下路可入褲。。不過無得指插。。

應該都會再去探險。。。不過早班囉。。哈哈
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

希望c兄下次食到好野la
臨天光就算夜總會一樣掃垃圾
吹左大約5~7分鐘時間唔短la c兄
有d c兄甚至出左tim la

睇完last句差d笑了,但有同感.

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-12-17 16:11 發表
希望c兄下次食到好野la
臨天光就算夜總會一樣掃垃圾
吹左大約5~7分鐘時間唔短la c兄
有d c兄甚至出左tim la
都係ge。。。可能我要求太高。。哈哈哈

引用:
原帖由 TPK123 於 2012-12-17 16:28 發表
睇完last句差d笑了,但有同感.
哈哈。。。因為睇其他師兄報告加locker仔都話紅果d係早班

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-12-17 16:41 發表
哈哈。。。因為睇其他師兄報告加locker仔都話紅果d係早班
一樣會輪班遮

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-12-17 16:39 發表
可能降低d要求 會玩得開心d

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-12-17 16:39 發表
算係嫁
有幾多個肯比指插丫
一日比幾個插
人人力度唔同又唔知要求要插幾耐
尤其c兄飲到差唔多天光
如是者可以頂得幾耐?
插損或者細菌感染發炎
停工+埋睇醫生做多十個客都補唔番條數
吹左咁耐口都攰la
果凍仲點用口

36 12345