發新話題

先試春X城,原來正骨,最後海越順利升空

先試春X城,原來正骨,最後海越順利升空

初十一,年頭小野做,車完老虎返工,跟住揸車去落馬洲泊廖叔車場搭黃巴過關,諗住去海越,架的士停前左,落車望見對面有間叫春X城,門口有個牌,有鬆腿,有個叫至尊推油,唔通有邪骨 ,咪做吓白老鼠,入到去原來都幾殘吓 ,有水池不過唔敢試,沖完涼入休息室,都幾大,試鬆腿,唔掂 ,比起水都同水立方差好遠,隔住條毛巾按,又按得唔夠入,跟住上房,一睇到D房就知冇運行 ,有兩個大窗口,唔使諗咁多,好正經咁按,又幾舒服 ,埋單好似唔使200.(唔記得左)跟住又去左間叫添星碼頭度食個茶餐,D奶油豬同翠華有得比 (咸魚兄有冇試過).食完就上左海越,上到去有都幾個CHING,係咁二沖吓身出去電腦揀女,唔係有太多女可揀,問吓原來有新女女未有相,咁就試吓新女,做BODY.入到黎女女樣普通,可接受.身材OK(自己睇相),過程都係咁上下,不過佢做BODY唔用油,用爽身粉.最後双腳郎係佢大比,比佢用對波夾出.埋238+10=248. 佢話做BODY冇得用Q旁,有冇CHING試過.
唔阻大家,睇相
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

陽光海岸睇個款係俾人查封咗?
點解晌街街度仲有廣告?

添星小弟都係常客, 經常去嘆茶餐

另外, 想問下師兄, 海越晌邊頭? 個名有d熟, 但係醒唔起

更正:經證實並無查封,照常營業,係我搵錯門口.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-2-25 22:54 發表
238+10+248. 佢話做BODY冇得用Q旁,有冇CHING試過.

ching 係咪238+10=248
如果238+10+248 就成$496啦喎

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-2-25 23:16 發表

ching 係咪238+10=248
如果238+10+248 就成$496啦喎
係呀,打錯左 ,已改番.

回復 4# 的帖子

原來你講"凱悅xx"!
一排冇去, 唔怪得似曾相識咁

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-2-25 22:54 發表
初十一,年頭小野做,車完老虎返工,跟住揸車去落馬洲泊廖叔車場搭黃巴過關,一心諗住去水庫(因為未去過).睇主頁話有廠車,連Q旁都印定,點知過關後打電話,兩個電話都冇人聽 ,我以為早得滯(12:00),咁就打的去 ...
陽光執左咩我都有去過wor, 但係點解個門口唔同既

更正:經證實並無關門,係我自己搵錯門口.

引用:
原帖由 a_qi 於 2010-2-25 23:28 發表
原來你講"凱悅xx"!
一排冇去, 唔怪得似曾相識咁
咁就去多D啦,不過唔見你出報告喎,唔好做CD ROM,出D REPORT比兄弟睇吓.

引用:
原帖由 中女情人 於 2010-2-25 23:37 發表

陽光執左咩我都有去過wor, 但係點解個門口唔同既
我冇奶油去錯WOR,好好好酒店喎.係咪有分正門同側門,我之前未去過.
更正:經證實並無關門,係我自己搵錯門口.

發新話題