發新話題

剛去完英皇道龍濤推拿

引用:
Originally posted by hhkprchkk at 2006-5-20 01:21:
各巴打好
剛去完英皇道龍濤推拿,以後都唔會再去,,,,,,點解?
地方殘舊,bg超齡,至於收費,我估係全港至平!剛才差點要黑布濛頭至出到火.......唯一好彩係骨房夠黑,全程睇唔到超齡bg樣子,然則今 ...
您都唔睇下之前我的報告就盲中中走上去,我都話左唔mark到77或68,就唔好上去,否則會嚇壞弱小心靈。
做您的一定是3号,我完全唔敢望佢。望下嗰心都有些驚。您竟然仲堅持出火?
如果當正骨就OK。

引用:
Originally posted by hhkprchkk at 2006-5-20 23:32:
當時入左閘換好晒衫至話77無返工,,,唯有硬住頭皮上啦!
你對住三号,你都硬到,兄弟你血氣方剛兼扺得諗。
一粒鐘就走喇!

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-5-23 19:49:
鬼屋?
唔算鬼屋。只係每個人心水唔同。龍濤啱中年人,啱唔多玩花臣的人。
我一個月上二三次,不過我mark死一個,唔俾第二個做,除非又有第二個合手和眼緣喇。

引用:
Originally posted by hhkprchkk at 2006-5-25 16:24:

大哥.............你身份唔同嘛
咪又係客一個!咪又係咸濕佬一個。
我第一次上去,事頭婆安排77俾我,我啱心水;第二次上去前,先致電mark77,冲完涼又話77做緊野,要我試68.我比你老哥好彩之處是:77或68我都滿意。你最慘係撞正3仔,嚇傻了。我之後次次77,事頭婆亦無玩我了。龍濤雖老套,但無經理、無locker仔,簡單家庭式,我啱!

引用:
Originally posted by mingho at 2006-6-24 02:10:

咁咩場o岩我哩血氣方剛 樣衰得黎笨拙o既19歲弟弟玩???
我十九歲那年,淨係識打飛機。你慳些用,色途無限

發新話題