發新話題

金巴利探險

但係要下下要講價5係幾好feel...

其實 有d 從尼間出來果d  bg, 刀習慣一開口 就200...

其實5係 玩5玩得起既問題, 係同一間場同一bg, 收費因人而異, 5 happy 姐

引用:
原帖由 發記 於 2010-10-14 22:47 發表

以前金記最紅果位BG,
網上好多人讚既,
但我自己mark過一次就冇就返mark,
後來o係太子某場遇返佢,
佢都係開我價200,
我話以前金記都係收100,
而家同場其他BG都係100,
點解要收200?
於是佢話既然我係熟客, ...

SN 好處係 代支有公價...不過, d 女就成熟好多...

引用:
原帖由 發記 於 2010-10-15 00:28 發表

有d同一間場唔同bg都有唔同開價  
甘先 最能煩...

其實 係消費者 希望明碼實價甘, ...
無人會去福X門 食 燒鵝飯, 諗住同大家HAPPLY一樣價錢既...
好似 旺角 銀X茶餐廳, 菜街果間 同先達 附近果間, 同一味餸 價錢夠胆差幾成, 你會點選擇...但矩地刀係明碼實價,  你自願埋位甘, 5使怨......但當你2間刀去過, 味道又一樣, 又同區又附近甘, 之後 梗係 去間平LA...
事實上, 先達附近果間平D, 5好去錯, 各位CHING...

引用:
原帖由 發記 於 2010-10-15 00:45 發表

呢輪我多數只係上沙記,
莫非其他場全面升價?

我上次沙記 刀係一舊, 但D FD 去過, 又話2舊...所以 我刀係7下7下, 入房DEAL左先....

引用:
原帖由 redtshirt 於 2010-10-21 17:30 發表
我地應該係根據我地覺得要俾幾多而俾, 唔係根據佢問我要幾多而俾
但係 係矩地提 供服務, 5係甘易我地覺得要俾幾多就俾幾多...
比如說, 5車得, 我覺得不能接受, 5通俾廿皮咩...

實際上, 我知最近多左人係甘樣收:
全身漫遊 $100
出口術$150-200

所以5deal5得...

發新話題