發新話題

曼X姿水療我見

我好中意dup骨, 但5中意 轉身時deal價 (同掉架一樣), ching 係熟人, 5之尼度使5使左deal右deal....尼

好似座危樓咁...

好很驚

剛剛 經過果度, 真係5願上, 可能要選d 好少少既地方

引用:
原帖由 mark34 於 2010-10-31 15:18 發表

最欣賞係佢地週時推幾個月至幾年前既 post 上頂
所以, 我初初以為果個猫網已經死左...d post...咸豐年甘耐....
好似我早排睇另一個以前幾紅 既網 男人xx9....仲有一d n年前廣告:

馬交 超凡卡拉ok同摩登澡堂,嚇死左,汁左九世la...

引用:
原帖由 發記 於 2010-10-31 04:17 發表

師兄都有同樣感覺嗎?  h:" />
無咩地方去,食完野係下面經過,望完無性趣上...其實沙巴xx果條樓梯,我果次上刀係木板樓梯,感覺麻麻, 但同果度比較,原來仲難接受,d ching自己去feel下就明,講5到甘多   

回復 23# 的帖子

其實好多地方好靜,回野愈來愈少....新pose又5多

引用:
原帖由 blm 於 2010-11-2 17:08 發表

我就係比人插到飛起果個,其實係貓台都唔係第一次比人插,幾年前我出報告講一個現在撈到風生水起既 Spa妹 FXXXXX,我只係話同佢開過兩次大,結果比貓兄圍剿,連個短訊箱都迫爆。喊打喊殺,仲話 FXXXXX 就算同D客 ...
去九龍塘齋talk刀講得出,甘...真係無語  

引用:
原帖由 amaninaku 於 2010-11-23 22:57 發表
c9唔岩我~還是北上消費好~
介意中女既, 香港無咩地方好玩...

發新話題