11 12
發新話題

深圳見聞錄(已+續集)

深圳見聞錄(已+續集)

近排省港都有行動 , 但無損我省港出動 , 上月朋友駕車與小弟夜遊覓食 , 順便到三沙一遊晚景 , 於沙咀近牌坊後面見到有港人被劫 , 被劫者被搶走背囊 , 雖匪徒成功搶走背囊 , 但臨走贈予港人面上一刀 , 登時血流如柱 , 雖見圍觀者眾但空無一人肯施予援手 , 點知?因小弟與友人大膽落車幫手及問觀眾有否有人報案 , 唉..............................此情此景小弟朋友代為報案送院救治 , 事因多事小弟與友人亦須要就地俾份臨時見証口供 , 該港人救治期間全程清醒 , 被問及被搶財物時 , 和盤托出背囊內原來只有 4 樣野 , 一包紙巾/一份報紙/一揪鎖匙及一包煙連火機 , 當時心裡面想起唔怪得大陸人而家好興叫港客做背囊黨 , 甚至有人叫 "鄉港佬" .

個人愚見覺得港人夜媽媽出入喱 D 龍蛇混雜既地方 , 在冇須要既情況下, 何必咩住個背囊週圍走 , 內裡完全廢物人用佢用心態引人犯罪 , 有型咩?唔多覺喎:th_down:!

事後走轉下沙人少冷清調頭鬆人 , 一條大路直出益記 , 我揀 No. !**part 2 柔手掃袋底 , 左手搓波仔右手探妹妹仔 , 越摸越起水勁多 Gap 汁 , 事後清潔尚算細心服務不俗.

友人揀 No.^) part 2 玩得幾放 , 上身冇晒障礙任由搓弄 , 下身妹妹慢工出細貨 , 友人與佢打晒茄輪爆槳而回 , 換衫走人時仍對此 Bg 盛讚有嘉:th_up:.

仲有好多經歷 , 容後再續 sorry.

[ Last edited by 骨總 on 2007-7-11 at 17:32 ]

引用:
Originally posted by 收數佬 at 2007-7-8 13:03:

開细冇黑面?
點解會黑面?你估海燕咩.

引用:
Originally posted by inhabitant at 2007-7-8 13:42:

Ching, 我地唔係貪型呀,放左工先出發,有時真係迫不得已先拎袋,好似聽朝要出去開會,今晚要拎文件走...

但係睇完ching 呢編野, 小弟都有啲反思,真係好唔值,我諗我都會盡量唔帶袋上去.

最後,多謝chi ...
明解 , 但係過關就會見到好多背囊黨 , 真正有須要用又有幾多個?其實有好多都係背囊內空空如也 , 或者潮流興卦.

引用:
Originally posted by johnvivian at 2007-7-8 23:22:
骨總兄真係夠胆量
點講大家都係中國人嘛.

引用:
Originally posted by sttai76 at 2007-7-10 00:26:
小心駛得萬年船.......珍重
感謝提醒 , 都係一顆熱心所累 , 晌大陸咁既 case 之中有一定程度危險 , 但在觀察現場環境安全情況許可下才落車施予援手 , 如果袖手旁觀過後內心必定有條刺 , 不可見死不救.

引用:
Originally posted by sanaguide at 2007-7-10 08:37:
圍觀果班PK都吾知係到想物,如果那個受害人袋里有$掉出來,他們分分中一齊搶!但這情種情在hk絕少出現,一般都似骨總版主有助人的舉动。在這方面,大陸在1000后可能才追上hk!
積累多年既各家自掃門前雪心態 , 晌大陸冇人會試感受一下受害者既感受 , 真係可悲.

今日繼續補上續集(1).

仙泉:No. @ 少肥靚妹仔 , 揼骨好比心機 , part 2 上身除晒下身只剩 under , 互摷十幾分鐘相當和味 , 起晒 gap 八汁之餘 , 主動帶領我中指玩指插真係非常淫蕩 , 但係我只係順應民意輕輕指插而不敢大力 , 不過佢嫌唔夠 high 仲要雙手捉實一我隻手前後推動增加速度 , 感覺好似幫佢自慰多過幫我自瀆 , 近期落場玩己經好少撞到咁放既 Bg:th_up: , 埋單平左俾 $138 落樓.

金海港:一心諗住開大所以唔怕 Bg 會黑面 , 埋單連 tips $520 , 硬件一般休息室超細 , Bg No. @@ 平均身型 33C 波尚算彈手, 一聽到我開硬大即刻陰毛都豎起 , part 1 係咁易摩摩下 , part 2 前段咀下 lin lin 卒下小骨總 , 帶袋吹數住唔夠十下即刻上馬趕住收工咁款 , 可惜撞到我喱個老鬼 算佢未夠班 , 齋插都超過 20 分鐘 , 事後清潔服務一般:th_down: , 最唔開心係佢話出去洗手一去不返 , 全程未夠 45 分鐘.

仙樂都:Bg No. !^* :th_up: 無論樣貌/身型/台型/皮膚/服務樣樣皆 very good :th_up::th_up: , part 1 略過 part 2 除工衣鈕扣內裡解 Bra , 彈對雪白彈手人肉球出o黎 , 忍唔住要吮多幾啖學下人飲奶奶 , 起機手勢高潮迭起:th_up::th_up::th_up: 冇得頂:th_up::th_up::th_up: , 埋單 $168.

還有經歷待續!

[ Last edited by 骨總 on 2007-7-11 at 17:27 ]

再續前言(2).

一行數人加埋過二百歲漫步尋覓晚飯美食途經近麗都酒店正門側近大馬路 , 見有旁人駐足圍觀離遠八下卦 , 驚見有兩名港客被十多人圍揪 , 不消三兩分鍾被打到訓低近乎休克 , 二人遭十多人打完後更被強奪背囊大搖大擺而逃 , 好奇心俱使下再一次愚蠢地做好心上前救人 , 二人全身鮮血直冒 , 其中一人更陷入昏迷 , 打人的一方其中一人折返唔知乜野因由 , 見我地數人正在相救就叫我地走 , 朋友見勢形急大喝對方一聲 "幹什麼(普通話)" 跟手準備從腰間" 放狗" , 對方見到立即慌忙而逃.

當中一名仍然清醒既港人堅持不肯立即送院 , 可能驚我地幾隻老鬼係騙子卦 , 除聲聲道謝外 , 只要求打電話俾朋友到場幫忙 , 後來佢地朋友到場始知道故事原來係咁 , 原先該兩名港人有朋友晌綠茵閣等候一齊晚飯 , 奈何後來既港人在途中被數名外省青年打盲毛 , 硬稱港人撞傷其同們兄弟 , 與此同時亦搶奪佢地背囊 , 因為不肯就範所以演變如此下場 , 憶述中話被盤問時見有其他港人經過 , 但不知為何不打佢地主意 , 最後由佢地朋友送往流花醫院搶救.

長安寶石:韓式正場 , 硬件不俗分幾個區 , 服務員招呼有禮 , 但覺得冰房對我o黎講算多此一舉 , 晌寫字樓開大冷氣冇乜分別 , 骨女按摩手勢唔掂但唔代表全部 , 可能撞手神啦 , 埋單連醒韓式 $190.

好運來:硬件就真係爭少少 , 按摩房舊式裝修 , 有些少似金泰陽 feel , 了部份軟件唔差 , 有熟朋友仔帶路 , 食左個 !!* 白白淨真攞命 掃過 pat pat 都 " 指甲留香 " , Bg 提議食蕉餐 , 全程 $298 + locker tips $10 落樓.

騰飛:叫做新場硬件新淨裝修設計不俗 , 地方唔算好大屬於中型場 , Bg No.#^ 青春妖野 , 心口有對雪白既大圓燈 非常彈手:th_up::th_up::th_up: , 妹妹雖不能摸摸 , 但卻熱情如火 , 港式機餐 $188 + $10 locker tips 落樓.

仲有精彩經歷再續!

[ Last edited by 骨總 on 2007-7-11 at 17:31 ]

11 12
發新話題