發新話題

樓上骨一問

樓上骨一問

想請問什麼是樓上骨 ?
not = 一樓一 ?
過程係點 ?
都係分 Part 1 & Part 2 ?
90 分鐘 ?
有得一起沖涼 ?
我見某 D 網站講到好平咁, 大概 HK$300, 真的 ?
請指教, THANKS

引用:
Originally posted by mark34 at 2006-7-25 00:42:
上樓骨與一樓一分別不大 , 只係上樓骨多左 dup 果 part 叫價可以收貴少少 , 幾多分鐘由囡囡自己決定 , 大多數 70 分鐘 la , 90 分鐘而家好少有咪傻.
thanks

引用:
Originally posted by ilovesz at 2006-7-25 00:42:
>>>> 想請問什麼是樓上骨 ?

= Up stair bone ( USB ) = massage + hj or massage + ml

>>>>> 過程係點 ? 都係分 Part 1 & Part 2 ?

= yes ,pa ...
THANKS 指教:th_up::th_up:

引用:
Originally posted by dickwong1133 at 2006-7-26 12:30:

但 sauna 大門多數太揚,比熟人見到水洗都唔清。
YES, 而且sauna 多數都貴多少,一下唔好彩好似' 堅料王 '師兄咁,去荃溢比五百幾仲要貼錢買難受

引用:
Originally posted by 光良 at 2006-7-28 11:11:
我就比較鍾意usb多d....因為去多2次個bg會好服務d架^^
咁.........有沒有好介紹?

引用:
Originally posted by siuwahkcrc at 2006-8-9 17:12:
在正骨玩正骨,在邪骨玩邪骨,在半邪骨亦不强她所難,何苦如此為難她呢?
她都是揾苦飯一碗。緣來不用勉強,勉強就不是緣。得不到毋須諸般留難,人善人欺天不欺,必有循環。

發新話題